Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha valaki túlélte az 1700-évek...

Ha valaki túlélte az 1700-évek boszorkányüldözéseit akkor a mai napig örökölheti azt a képességet?

Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 21:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Aludtam most felkeltettél látod milyen vagy? xD
2015. szept. 17. 23:45
 12/22 anonim ***** válasza:
72%

Mindenki ennyire egoista?

Attól, hogy épp NEKED senki nem köti az orrodra és olyan tudatlan emberi lény vagy(akár csak én), hogy nem vagy képes felfogni, attól nem létezik az a valami?

Ez pont olyan, mintha azt mondanám Amerika nem létezik, csak mert sosem jártam ott..

2015. szept. 18. 10:33
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
Nos, akkor most igyekszem írni egy átfogóbb választ, mivel úgy látom senki nem veszi túl komolyan ezt a kérdést, pedig fontos lehet. Én többször tapasztaltam meg a ** reinkarnációs utazás élményét, amellyel belepillanthattam jó néhány előző életembe. Most magáról a technikáról nem írnék, aki úgy érzi eljött az ideje, keressen egy **s utaztató mestert és tapasztalja meg maga. A lényeg: engem többször is vetettek már máglyára boszorkánykodásért. Egyszer tömegek is üldöztek hegyen-erdőn át, el is kaptak, ahogy illik. Nem voltak teljes életek ezek, mert többnyire huszonvalahány évesen bevégeztem. Egyik alkalommal sem tudtam magamról, hogy én boszorkány lennék, amíg mások rám nem fogták. Egyszerűen spirituálisan fejlettebb voltam az emberek átlagánál, tudatosabb, sokat gyakoroltam pl. az elemi mágiát. Ami miatt utazni mentem, az a tény, hogy rettenetesen rosszul viselem a hőséget. Nehezebben mint mások. Ennek az okát szerettem volna kideríteni, ami persze le is jött: a máglyahalál előtti hőség átélésének élménye. Ez egy karmikus dolog, amit életről-életre cipeltem magammal. Ezt oldottuk fel az utazások során, így mérséklődött az egész, ki merek feküdni a napra napozni, nem lesz pánikrohamom, ha a hőségben a nyílt utcán várakoznom kell. Azt viszont állítom, hogy semmiféle mágikus képességet nem hoztam át. Már csak azért sem lehet ilyet, mert ezek nagy része tanulható. Ami megmaradt az a spirituális beállítottságom, amit életről-életre fejlesztek magamban. Az előző életek ismerete azért fontos, hogy rávilágíts valamely jelen életedben meglévő probléma vagy betegség eredendő okára, ezáltal fel tudd oldani, így az már nem okoz tovább gondot, mert jelen életedben megoldod. Nagyon sok betegségből meg lehet így gyógyulni... A "boszorkányság" nem született képesség, hanem hosszú évek kemény munkája által megszerzett spirituális tudás.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2015. szept. 18. 11:39
 14/22 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes, amit leírtál utolsó válaszoló, köszi :)
2015. szept. 18. 13:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
...még nem bizonyította senki sem, hogy a túlélési képesség örökölhető. :/
2015. szept. 21. 08:18
 16/22 anonim válasza:
100%
Bírom, hogy összekeveredik a lélekvándorlás az örökléssel. Az itt leírtak nagyon keverék dolgok: mágia + öröklés + lélekvándorlás vegyítve egymással. Persze láttunk már erről szóló hatásvadász filmet, nem is egyet.
2015. szept. 21. 13:52
 17/22 orig válasza:
Ha tényleg képes vagy hinni a lélekvándorlásban, akkor a hited szerint látsz. Ha boszorkánynak tartod magad, akkor meglátod a hozzád hasonlókat, akik bizonyára nagyon sokan vannak. Sajnos az OPNI megszűnt, így nem egy helyen találod őket. Hogy öröklik-e az üldözések túlélésének képességét? Szerintem nem derül ki, mert ma senki sem üldözi a boszorkányokat, hanem inkább elviseli a sok aberráltat a világban. Erre törvény is van, ami a másság elfogadásáról szól. Igyekezlek elfogadni és tisztelni Téged is, mint megannyi napjainkban jelentkező és újra divatossá váló torzulások egyik képviselőjét. Néhány gagyi tévében még műsoraik is vannak, és nagy pénzeket szakítanak. Próbálj Te is érvényesülni a hiteddel. De legjobb, hogyha ezt a kérdést egyházad vezetőinek teszed fel. (Magyarországi Boszorkány Egyház)
2015. szept. 23. 08:24
 18/22 kecskeszakall100 válasza:

Tutira! :))))))))))

Mégpedig, ha valóban lettek volna boszorkányok, akkor nyilván egy jól irányzott hókuszpókkal leállítják az egész üldözést, vagy simán a saját ellenségeiket égették el a máglyákon, tehát ők túlélték!!! Ne félj!!! A tündérek majd megvédenek! :)

2015. szept. 23. 09:02
 19/22 bruta ***** válasza:
100%

a boszorkány üldözés csak a sok szadista barom agyából pattant ki.Voltak települések ahol a nőket teljesen kiirtották.

Az, úgy nevezett, boszorkány csak a sötét középkorban vált gonosz személlyé addig bizony nagy tisztelet övezte.Ő volt a gyógyitó asszony vagy ember.Örökölni nem lehet a tudásukat.Sokat kell tanulni ahoz ,hogy valaki ismerje a gyogy növényeket

2015. szept. 23. 12:16
 20/22 A Tengerész ***** válasza:
Ha az előtt született és még most is él akkor tutira.
2015. szept. 24. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!