Szerintetek létez átok?
Igen, létezik.
Foganatja nem!
.
Ha nem létezne, nem mondana átkot senki.
Ha lenne foganatja, az utolsó, még élő ember megátkozná magát, hogy másokat megátkozva halálukat kivánta és az beteljesededd, ezért egyedüli élő emberként lézeng a Föld nevű bolygón!
régebben teljes mértékben abban hittem, hogy nem. erős és tapasztalt ember vagyok. röviden.. egyszer találkoztam egy különös helyen egy erős sámáni emberrel, akinek nem megfelően adtam választ egy kérdésére és miután szomorű lett emiatt, el kezdtem sajnálni. ráütött a csuklómra egy réz perecet. először fel sem fogtam, hogy mi történik, azt hittem tényleg ajándék. nehézzé vált nagyon ez a tárgy rajtam és miután levettem, a súlya ugyanúgy húzott. mintha a kádból a dugót kihúzták volna, úgy folyt ki belőlem az élet. a végén a földön fekve remegtem és alig kaptam levegőt.... tudtam, hogy ez most egy nagy tanulás számomra, egy nagy feladat és meg kell találnom a megoldást. semmilyen energetikai trükk nem segitett. magamra maradtam. és aztán felébredt az érzés bennem, hogy ez nem az én képzeletem. ez csak egy program ami hat rám és az én egészséges testemnek semmi baja. a dugó vissza került, nem folyt tovább ki az élet energiám, de nagyon le voltam gyengülve. el tudtam még sétálni a nyughelyemre feleségem segitségével. teljesen át voltam hülve ettől. vacogtam. aztán a feleségem ahogy melegitett testével, ásitozni kezdtem és eközben lassan felkelt a nap. vissza tért a teljes energiám.
tanulásom az volt, hogy soha nem sajnálhatok senkit. mert azzal lenézem, azaz magamnál alább képzelem őt. tiszteletlenség. másik tanulság, hogy az életünket a saját képzeletünk irányitja elsőként. és ha szeret, alázat és félelem mentesség van bennünk, akkor a legerősebb átok is csak egy fuvallat, ami tovább áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!