Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet jól működő...

Hogyan lehet jól működő rontást tenni valakire?

Figyelt kérdés
Az illető megérdemelné az átkot, mert egy nyomorult csaló, aki visszaél "hatalmával".Bár megfigyeltem, hogy ha dühös vagyok valakire azt sokszor alapból baj éri mindenféle átok nélkül is :( De most olyan dolog merült fel, ami komoly megtorlást érdemelne,aki tud sikeresen átkozni, szeretném ha leírna valami módszert hogyan lehet rontást tenni valakire? Woodoo is lehet vagy bármi, csak működjön!
2015. aug. 10. 20:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9 XDDDDDDDDD
2015. aug. 10. 22:21
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Én a habarást ajánlom,a rántástól túl sűrű lesz...
2015. aug. 10. 22:22
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
hoborást?
2015. aug. 10. 22:51
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
anyósomra is kérnék rá belőle, de gazdagon!
2015. aug. 11. 02:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem tudsz senkire úgy átkot tenni hogy utána ne menne visszarád. Szóval találj ki valami mást. Mert ez mágia, es amit csinálsz mással egy idő után rád akár háromszorosan is visszamehet. Egyébként mindenki megbűnhődik majd a tetteiért, de nem a te dolgod az igazságszolgáltatás.
2015. aug. 11. 10:34
 16/20 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ő csaló de te sem vagy babapiskóta

És miből jött le az hogy csaló?

2015. aug. 12. 23:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Miféle nyomorult ember az, akinek akkorra hatalma van , hogy ide jársz miatta jajveszékelni?
2015. aug. 14. 17:01
 18/20 A kérdező kommentje:
A főnököm és 10 perc késésért másfél órányi bért vont le!Ráadásul be sem jelent!Igaz, csak alkalmi munka, de akkor is! Nem tehetek a késésről, sajnos messziről járok be busszal, ez van.Korábban nem tudok menni.De lényegtelen, az van, hogy mondva csinált indokkal így kevesebbet kellett fizetnie, amúgy is mindig úgy fizet ki, mint akinek a fogát húzzák! Akkor csinálja meg ő a melót egyedül, mit vár, hogy ingyen fogok dolgozni neki?! Mellesleg öntelt majom.A rontás azért kéne, hogy kicsit ki legyen vonva a forgalomból, mert már nagyon unom, megtanulhatná, hol a helye!Nem ő az atyaisten!
2015. aug. 16. 17:48
 19/20 anonim ***** válasza:
ha be se jelent, akkor az APEH-hel azonnal rontást küldhetnél rá.. De én mégsem ezt ajánlom, mert valahogy mindenképp mégis te leszel a vesztes ebben a csatában. Keress normális helyet, tudom, hogy nagyon nehéz,de csak akkor leszel nyertes.
2015. aug. 17. 09:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát azért a kérdező se százas az tuti...
2015. aug. 17. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!