Igaz, hogy léteznek olyan lelkitípusok, hogy Alfa típus, Béta, Delta, Gamma, vagy Omega típus?
Az Alfáról azt hallottam, érzelmeket kell tanulnia.
A Bétának azt, hogy erős legyen!
A Deltának az értelmet kell megtanulnia!
A Gammának a tiszta szívűséget!
Az Omegának például már mindent tudnia kell, és tudomásom szerint a befejezést, a véget kell elérnie. Igazak ezek?
Nem. A léleknek nincsenek besorolási kategóriái. Nem lehet típusjegyekkel besorolni. A személyiséget lehet típusokhoz kötni, de nem létezik tiszta, azaz teljesen egy típus jegyeit mutató személyiség sem, tehát ez is sánta.
Hogy miért nem sorolható be? Mert a lélek nem felfogható egyszerű, logikai gondolatmenettel, tehát pontosan ezért nem is kategorizálható.
A Léleknek is van egy bizonyos evolúciós lépcsője.
Már nem emlékszek rá teljesen, de azt biztosan tudom hogy mikor a lélek teljesen kifejlődik fénylénnyé válik.
Ezt még nem hallottam hogy így sorolják be őket, de lehet hogy van értelme.
Minden lélek egy bizonyos fejlettségi szinten áll, az a különbség hogy ki hol áll jelenlegi életében.
És a jegyek jellemzői sem helytelenek.
Egy fiatal/fejlettlen léleknek ugyanis valóban az érzelmeket kell megtanulnia.
Még nem elég kifinomult bizonyos érzelmek befogadására/felfogására.
Szerintem lehet valóság alapja, csak ez másképp szemlélteti ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!