Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Igaz, hogy léteznek olyan...

Igaz, hogy léteznek olyan lelkitípusok, hogy Alfa típus, Béta, Delta, Gamma, vagy Omega típus?

Figyelt kérdés

Az Alfáról azt hallottam, érzelmeket kell tanulnia.

A Bétának azt, hogy erős legyen!

A Deltának az értelmet kell megtanulnia!

A Gammának a tiszta szívűséget!

Az Omegának például már mindent tudnia kell, és tudomásom szerint a befejezést, a véget kell elérnie. Igazak ezek?

2015. júl. 31. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
A; B; C;.........Z-.vek nem jo??????
2015. júl. 31. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Nem. A léleknek nincsenek besorolási kategóriái. Nem lehet típusjegyekkel besorolni. A személyiséget lehet típusokhoz kötni, de nem létezik tiszta, azaz teljesen egy típus jegyeit mutató személyiség sem, tehát ez is sánta.

Hogy miért nem sorolható be? Mert a lélek nem felfogható egyszerű, logikai gondolatmenettel, tehát pontosan ezért nem is kategorizálható.

2015. júl. 31. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Te biztosan "Delta" vagy.
2015. júl. 31. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Érdekes. Ha valóban igy van, akkor az alfa béta delta félék lehetnek úgy 80%-ban, a gamma félék 18-19%, a maradék 1-2% lehetnek pedig az omegák, akiknek ezek szerint a legmagasabb erkölcsiséget és tudatosságot kell elérniük. Szerintem.
2015. júl. 31. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:

A Léleknek is van egy bizonyos evolúciós lépcsője.

Már nem emlékszek rá teljesen, de azt biztosan tudom hogy mikor a lélek teljesen kifejlődik fénylénnyé válik.

Ezt még nem hallottam hogy így sorolják be őket, de lehet hogy van értelme.

Minden lélek egy bizonyos fejlettségi szinten áll, az a különbség hogy ki hol áll jelenlegi életében.

És a jegyek jellemzői sem helytelenek.

Egy fiatal/fejlettlen léleknek ugyanis valóban az érzelmeket kell megtanulnia.

Még nem elég kifinomult bizonyos érzelmek befogadására/felfogására.

Szerintem lehet valóság alapja, csak ez másképp szemlélteti ezt.

2015. júl. 31. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!