Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mire való? Hogy működik?

Ez mire való? Hogy működik?

Figyelt kérdés

Igaziból talán nem is ezek a kérdéseim, meg lehet a kategória is mellé ment, de jó lenne róla beszélni.

Szóval már több mint egy hónapja néztem ezt a filmet (A Disney Holnapolisza, (Tomorrowland)) nekem nagyon tetszett, mert akkor épp úgy éreztem, hogy nekem szól, de nem ez a lényeg. Volt a végén egy jelenet, amitől úgy éreztem, mint akit elütött egy kamion, annyira mélyen átéltem. Persze igaziból ezt a kamionos példát is gyengének érzem, de azt hiszem ilyenkor használják az emberek ezt a kifejezést. Ha jól emlékszem három elképesztően nagyot dobbant a szívem és csak azért nem bőgtem el magam, mert már mégis csak egy mozi teremben ültem.

Volt-e már valakinek hasonló érzése? Nekem az a gyanúm, hogy lehetne valamire használni ezt az erős érzést, csak nem tudom mire. Utána hatalmas erőt éreztem magamban, mint aki képes megváltoztatni az egész világot egymagában. Esetleg, hogy lehet elérni megint ezt az érzést ilyen erősen?

2015. júl. 29. 01:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Jó film lehet, sajnos még nem láttam. Nem vagyok egy síros típus. És ritka, de szerencsére még létezik olyan film, ami tud bennem ilyesmit okozni. Olyan szorító érzést a torkomnál.

Nem lehet, hogy katarziszod volt?

2015. júl. 29. 01:49
 2/3 Legoman ***** válasza:

A filmek így működnek. :)

Ismerik az emberek az emberi elmét, hogy mi tud bennük olyat okozni, hogy azt ne unják meg, és akár még egyszer megnézzék.

Én, ha egy film hatására ilyet érzek, nem foglalkozok vele, mert tudom, hogy a film nem történt meg, és az érzéssel se tudok mit kezdeni. Egy idő után elmúlik. :)

2015. júl. 29. 09:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Ilyenek a filmek. Ha jól van megcsinalva, mély benyomást tudnak tenni.
2015. júl. 29. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!