Létezik a Mars-összeesküvés?
Figyelt kérdés
YT-n van egy csomó videó arról, hogy az a Mars, amit a Nasa mindenhol megmutat és a Google Earth-on is meglehet nézni, az mindössze utómunka segítsége... videón láttam, hogy valaki eltűntette a vörös és a barna árnyalatokat a térképről, és létrejött egy olyan térkép, ami tele van városokkal, autókkal, házakkal stb.: tehát egy normális földszerű bolygó.... és állítólag, az a Curiosity Marsjáró vagy mi a neve, a NASA azt nem is a Mars-ra küldte, hanem Arizona állam egy sivár, lakhatatlan területére, hogy úgy tűnjön nekünk, hogy a Mars-on járt....és kérlek szépen, ha nagyon nagy hülyeség is szépen közöljétek velem, ne ilyeneket irkáljatok h idióta meg stb.....2015. júl. 26. 11:21
11/13 anonim válasza:
És akkor mi értelme is lenne meghamisítani a Nasa-nak a dolgokat?????
Pontosabban miért is hamisították meg a fentebbi fotókat?
Ne haragudj Nás páng ,és joker 2.0,de én ilyen társaságnak nem vagyok hajlandó hinni,kutyából nem lesz szalonna!!!!
12/13 anonim válasza:
13/13 anonim válasza:
12es ne legyél már idióta. azok nem kerekek hanem rotorok és ez egy kis repülő szerkezet. valószínűleg ezért nem hagy keréknyomot te bamba. -.-
(csak viccelek xD)
ezekre a kérdésekre valószínűleg soha nem kapunk választ, nem fogjuk megtudni h voltak e a holdon vagy sem, stb stb stb. felesleges ilyesmin agyalni. max beállsz a NASAhoz és kideríted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!