Miért hiszi el ennyi ember, hogy megint világvége lesz?
Figyelt kérdés
Nem tudom egyszerűen felfogni, hogy 2000 óta a 6. világvégét is még hogy tudja ennyi ember elhinni...... miért ilyen befolyásolhatóak az emberek?2015. júl. 20. 17:53
11/21 anonim válasza:
Ezt már szinte minden évben eljátsszák. Vagy jó üzlet, vagy tényleg várják...
12/21 A kérdező kommentje:
Duenna, Verociraptor: Figyeljetek, lehet hogy vannak ilyen elméletek, és a 9 évesek röhögnének rajta, de én 14 vagyok (nem sokkal több, de azért még is csak több) és én nagyon úgy vagyok a világvégével, hogy az elmúlt 100 évben minden 3. évben volt világvége, és mindig más volt az oka. És erről a nullsíkról meg: egészen biztos vagyok benne, hogy az elkövetkezendő évszázadban nem lesz semmilyen komolyabb baj. és azt meg ti is tudhatnátok, hogy a jóslatok 95%-a NEM TELJESÜL! Főleg nem a világvége jóslatok....
2015. júl. 20. 20:33
13/21 Duenna válasza:
12-es kérdező! Nem is világvégét írtam! Csak kataklizmát! Vagyis természeti csapást! Ez még nem jelenti a világ végét, csak azt, hogy az emberiség nagyon megszenvedi. Talán nem volt ilyen kataklizma az elmúlt évezredekben? És azt gondolod, hogy ha 5-6 ezer évig nem volt, akkor már soha nem is lesz?
14/21 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam hogy nem is lehet, de szerintem nem a mi életünkben lesz.....
2015. júl. 20. 20:50
16/21 A kérdező kommentje:
Igazad van, de szerintem az ilyet nem lehet akkor se megjósolni. max csak egy nem várt időpontban hip-hopp jön és kész.......
2015. júl. 20. 20:59
17/21 anonim válasza:
Pedig ismerek idegeneket, ők választottak ki engem és egy másik személyt, hogy figyelmeztessük az embereket erről.
Először könnyű feladatnak tűnt de mostmár...
Na mindegy aki hisz nekem az hisz, aki nem nem és majd jól megjárja, én csak segíteni próbálok.
Meglátod, itt történni fog valami!
19/21 anonim válasza:
Mert, ha senki se hinné el, akkor megtörténne. :D
20/21 anonim válasza:
18-as Duenna: ha tényleg meg lehet jósolni a világvégét, akkor 242 ember, aki már megjósolta miért bukott be mindig, ezt elmondanád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!