Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A teremtőnek mi célja a...

A teremtőnek mi célja a világgal? Mi célja van veled?

Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 20:47
1 2 3
 11/21 Shai-Hulud ***** válasza:
Mivel szabad akaratom van, én szabom meg a céljaimat. Erről az Úr lemondott. :-)
2015. júl. 19. 22:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Pont ugyanaz, mint amilyen céljaid neked a benned élő bacilusokkal van. Gyakorlatilag mi szerintem pont ugyanolyanok vagyunk neki.
2015. júl. 19. 22:05
 13/21 anonim ***** válasza:

Filozófiai értelemben felteszem, hogy a Teremtő saját céljait igyekszik felhasználásommal elérni.

Ez esetben azt tudom elképzelni, hogy az evolúciónak van egy végállomása, vagy pedig arra kíváncsi, egy ilyen folyamat hova vezet. Ebben pedig minden ember egy apró láncszeme a gépezetnek. Ahogy H. G. Wells írta a regényében: egyetlen ember sem él hiába.

2015. júl. 19. 22:27
 14/21 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Az, hogy a világ hová tart, hova kell tartania, azt a Biblia tartalmazza. A konkrét cél.... Olvasd el a Jelenések könyvét.

Velem mi a célja? Nagyon sok balszerencse ér, soha nem történik velem semmi jó sem, csak egyre rosszabb, úgyhogy már jó pár hónapja nem is imádkozom, és szerintem velem semmi célja nincs!

2015. júl. 20. 00:16
 15/21 Fish1 ***** válasza:
Szerintem az, hogy fejlődj, tudatosodj, kiteljesedj.
2015. júl. 20. 00:28
 16/21 anonim ***** válasza:
>A teremtőnek
2015. júl. 20. 11:52
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
hát most éppen az a célja,hogy a gonoszság,igazságtalanság uralja az emberek életét
2015. júl. 20. 17:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés hogy mi a célja a világnak a teremtőkkel? Mert annyi van belőlük mint a nyű, minden vallásnak megvan a saját elképzelése. :D
2015. júl. 20. 18:21
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
Hmm... Lehet hogy akkor a teremtő(k) csak eszközök, hogy tudatlanságban tartsák az embereket. (Én csak gondolkodok, na.)
2015. júl. 20. 21:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Az Istennek az a célja ezzel a teremtett világgal, hogy megtanuljuk a leckét: élhetünk tőle függetlenül, de szenvedés lesz a vége, mint ahogyan azt tapasztaljuk. Sajnos nagyon sok szenvedést kell átélnünk ahhoz, hogy erre ráeszméljünk.

A célunk az kellene, hogy legyen, hogy visszatérjünk Őhozzá. Ez egy nagyon hosszú út. Meg kell tanulnunk többek között az önzetlen szeretetet. Meg kell szabadulnunk a rossz tulajdonságainktól, mint pl. mohóság, düh, fékezetlen vágyak. És akkor még lehetne sorolni...

2015. júl. 20. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.