Valaki esetleg, aki jártas ebben, meg tudná mondani, mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a történet: Tegnap párommal kimentünk egy régi randi helyünkre, de nem oda akartunk menni, csak elnézte az utcát. Egy kicsit ott voltunk, aztán mivel ő fél a kutyáktól és volt is egy ott, megbeszéltük, hogy elmegyünk máshova (egy másik helyre ahol szoktunk még lenni), ahogy elindultunk, teljesen elkapott egy hőhullám, bizsergett mindenem, levert a víz. Mikor odaértünk egy darabig semmi nem volt (ja és ez egyébként éjjel történt fél 12 és éjfél közt), aztán egyszer kinéztem a szélvédőn, előttünk egy ösvény volt, és nem volt ott világítás, mélyen belenéztem a távolba, és egyszerűen olyan erőteljes negatív energia kapott el, hogy hányingerem lett tőle, valamint valami furcsa hangot is hallottam folyamatosan, hol erősebben, hol halkabban. Párom akkor ijedt meg, mikor azt mondtam hogy menjünk el onnan, ilyen még sosem volt mert azért jártunk egy párszor oda, sőt sokkal kísértetiesebb helyen is jártunk már, de most ahogy ez a negatív energia/érzés elkapott, ez durva volt. Megpróbálom leírni az érzést: Tehát éreztem mintha lett volna ott valaki vagy valami, kiszolgáltatottnak éreztem magam, magatehetetlennek, és rettenetesen féltem, alapból is félek a sötétben, de csak egyedül, ha már van mellettem valaki akkor egyáltalán nem, de most rettenetesen féltem, hányingerem volt, szédültem... És nem találok rá magyarázatot hogy mi lehetett ez... Ha valaki esetleg ért a paranormális/spirituális dolgokhoz esetleg megpróbál rá nekem magyarázatot adni erre? Köszönöm előre is, a szkeptikus "biztos beképzelted" dologgal kérlek kíméljetek, mert ez teljesen más volt, ezt éreztem határozottan. 21/F2015. júl. 19. 13:01
11/20 anonim válasza:
Akkor valószínűleg, csak próbálkozás volt egy entitástól. :)
12/20 A kérdező kommentje:
Hát érdekes dolog ez, párom jár egy médiumhoz, aki engem nem ismer mégis mindent elmondott rólam, és azt is hogy fogékony vagyok spirituális dolgokra. :) Örülök hogy segítettél nekem, és köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 19. 14:00
13/20 anonim válasza:
Én is örülök, hogy tudtam segíteni! :D
14/20 anonim válasza:
Kérdező veled tudod az a baj, hogy eleve eldöntötted magadban, hogy paranormális jelenség volt, de sokszor nem az van a dolgok mögé, amit egy magad fajta gondolna. De nyilván te ennek a lehetőségét elutasítod, mert azt látod, amit látni akarsz. Túlzottan ezotérikusan gondolkodsz, ezért azonosítod az érzelmeket energiával. Persze én nem ítéllek el, hanem felhívtam a figyelmedet, hogy létezik ilyesmi is. Sajnálom, hogy hozzászóltam, de úgy gondolom, hogy az egyensúly érdekében muszáj volt hozzászólni a kérdéshez. Ne legyen már az, hogy csak egymást butítjátok. xdd
15/20 A kérdező kommentje:
Feltételezem te még nem éltél át ilyen dolgot. :) Igen, tudom jól hogy van mindenre ésszerű magyarázat, csakhogy ez nem egy szimpla érzés volt, ez határozottan másfajta érzés volt, de a "magad fajta" szkeptikusnak mondhatnék bármit, ha azt mondanám hogy láttam egy szellemet azt mondanád füst volt vagy pára. Szóval a vitát le is zárnám.
2015. júl. 19. 14:25
16/20 A kérdező kommentje:
Egyébként én is elgondolkodtam azon hogy esetleg pánikroham, vagy paranoiás vagyok vagy nem tudom, de mint leírtam voltunk már ennél sokkal kísértetiesebb helyen is, és ahol tegnap voltunk, ott se először voltunk, jópárszor elmentünk oda éjjel is, és eddig ilyen érzésem még nem volt.
2015. júl. 19. 15:14
18/20 anonim válasza:
[link] nincs sok bejegyzés, de érdemes elolvasnia annak, akit a szellemvilág érdekel. A kommentek is érdekesek, én azokat is végigolvastam. Egyre jobban kezdek hinni ebben az egészben (bár a kommentek között volt pár hihetetlen, de a legtöbbjük elgondolkodtató). Itt talán választ kaphatsz, de írhatsz is a szerkesztőnek, biztosan válaszol:)
19/20 A kérdező kommentje:
Writergirl, köszönöm szépen. :)
2015. júl. 19. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!