Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A csakra harmonizáló zene...

A csakra harmonizáló zene csak akkor működik, ha közben meditálunk?

Figyelt kérdés
Csak értelmes válaszokat szeretnék, előre is köszönöm! Nagyon sokat meditálok mostanság, de amikor nincs időm rá, akkor csak bekapcsolom háttérzenének a csakra meditációs programot és (pl. takarítás alatt) hallgatom, közben elmélyülök magamban. Ez is "csakra tisztításnak" számít, vagy csak akkor, ha teljesen át adom magam ennek az érzésnek és nem csinálok semmilyen más tevékenységet közben?

2015. júl. 18. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Férjem szerint akkor is jó, ha csak végig hallgatod. Én remekül tudok rá meditálni, hatalmasakat utazom, viszont idegesít, ha csak úgy hallgatom és nem is érzek semmit töle. Ha neked jó, akkor csináld! Nem ez a lényeg? A takarítás önmagában is megtisztulás, nem tudod elrontani. :)
2015. júl. 18. 23:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Találtam egy nagyon érdekes videót,többször is megnéztem. Nagy igazságot mond el a fiatalember és sokat lehet belőle tanulni! Ajánlom mindenkinek akit érdekel a téma! :) https://www.youtube.com/watch?v=muWuEoQsB1k
2015. júl. 18. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Leginkább akkor működik ha mellette egy irányított meditálást viszel végbe. Ezalatt pedig bármit lehet érteni. Negatív érzelmek kiiktatása, csakratisztítás vagy azoknak harmonizálása. Bármiben segít (még, ha csak meghallgatod is) de a legjobb, ha mellette végzel is valamit.
2015. júl. 19. 01:34
 4/4 anonim ***** válasza:
véghez*
2015. júl. 19. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!