Fekete ruhás alakot látok mostanában. Mit jelent ez?
Nem hiszek az ilyesfajta dolgokban.
Pár napja amikor kiülök az erkélyre cigizni (este sötétben) és hirtelen felkapom a fejem,és a látó körömmel egy síkban tehát a levegőben egy fekete köpenyes, kapucnis alakot látok oldalnézetben, viszonylag egész gyorsan sétálni kb 1-2 másodpercig.. 2x történt meg az eset, 1 nap kihagyással
16/l
10:
5 vagyok:
Megengednéd, hogy az tudja jobban, akinek van tapasztalata természetfeletti dolgokkal? Köszi.
Akkor én, ha láttam az odaát (Supernatural) összes részét, akkor már tapasztalatom van a természetfeletti dolgokban? xD Ezáltal már profi "vadász" vagyok :P
Mégis honnan lenne tapasztalatod? :D Mutass róla bizonyítékot!
Démon... nyilván. Én a minap pedig egy angyalt láttam...
Vannak különös, megmagyarázhatatlan dolgok. Elismerem. De azért minden hülyeséget nem kell összehordani... Főleg azt ne állítsa már valaki, hogy ért a természetfeletti dolgokhoz. Megnézem pl. hogy keresztényen kívül melyik vallás fog még neked a falra keresztet rakni. Nem sok!
Ha van démon, akkor van angyal, ha van angyal akkor van Isten, ha van Isten a vallás egységes(feltételezve, de nagyjából). És a többi vallás is megvan, illetve az ókori vallások is köszönik szépen, megvoltak.
Szellemek miatt pedig vagy Istennél(vagy amiben hiszel) vagy pedig a kaszásnál reklamálj. De lehet az a csuklyás alak maga volt a kaszás :P
11-es. Természetesen!
Mondjad neki nyugodtan, azzal csak őt erősíti de sebaj..
Én láttam!
De én nem sétálni láttam hanem csak ült meg állt.
Egy kapucnis alak kaszával a kezében!
Nálam is visszatérő alkalom.
A mostani lehet már az 5. vagy 6.alkalom.
Az arcát sose láttam.
Megkérdeztem pár embert akik értenek hozzá,hogy ez mit jelenthet..
És olyasmire tippeltek hogy nem biztos hogy halál. Hanem inkább: Valami lezárul az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!