Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek Istenben?

Ti hisztek Istenben?

Figyelt kérdés

Én inkább a tudományos oldalát részesítem előnyben !!!

Nagybumm..., Darvin elmélet stb.

Ti hogy vagytok vele ?

#Isten #pokol #menny #teória #darvin elmélet
2015. júl. 10. 06:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok,szerintem ,ha létezik menny és pokol akkor ez a földi élet ez maga a pokol ahol ugye a sátán az úr,és igen a pénz is egy isten a sátán istene..pont a mai galád módon megalkotott pénzrendszerrel uralkodnak felettünk a sátán rabszolgái.Amúgy az evolúció sem igaz,hisz akkor tudnánk növeszteni akár szárnyakat is,szerintem egy jóval fejlettebb civilizáció,kísérletei vagyunk,akikre joggal mondhatjuk hogy a teremtők.
2015. júl. 10. 10:42
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Gondoljatok bele, nem csak a keresztény Isten létezik...

Felfogás kérdése, de ha jobban megnézed, bármilyen szkeptikusként kell állnod a dolgokhoz, Isten létezik.

Isten-t felfoghatod úgy is mint egy teremtő energia, egy energiának is felfoghatod, hisz mi is és az egész világ is ebből áll.

És igen, én hiszek benne.

2015. júl. 10. 11:26
 13/30 anonim ***** válasza:
Bírom ezt a nagy spiritualizmust...valaki elindította és nincs megállás,az oké hogy minden energia,de tanítson már meg engem valaki arra hogy meg tudjam változtatni a rezgés szintemet és átlépjek pl a negyedik dimenzióba...vagy, hogy meg tudjam magam gyógyítani stb,vagy legyünk mind a 7milliárdan egy tudat és győzzük le a pénzhatalmi világelitet...ez mind csak duma,az emberek elkeseredettségének javítására lett kitalálva,de valójában kézzel fogható bizonyítèkai nincsenek.
2015. júl. 10. 11:50
 14/30 Ozmium42 ***** válasza:

Nem szégyen olvasni a Wikipédia szócikket

[link]

2015. júl. 10. 12:00
 15/30 anonim ***** válasza:
Az energiát elismertem,csak ugye nem olvastad el figyelmesen!De a többi dolog nem állítom,hogy lehetetlen viszont a mai ember nem képes rá,lehet hogy egykoron az Atlantisziak,vagy a maják képesek voltak,de ma nem vagyunk.
2015. júl. 10. 12:05
 16/30 anonim ***** válasza:

Amúgy a wikipédiát olvasom legutoljára

..csak akkor ha végképp nincs más,bár sokak szerint a leghitelesebb,nekem sokszor van vele rossz tapasztalatom,néha igen fontos dolgokat kihagynak belőle,talán nem véletlenül!!

2015. júl. 10. 12:09
 17/30 Duenna ***** válasza:
46%
8-as! Mindig olyan életet fogsz kapni az anyagi teremtéstől, ahogyan te felfogod önmagadat. Nem az Isten teremti a sorsodat, nem a véletlen, vagy a külső körülmények, hanem mivel az anyagi teremtés is egy abszolút nézőpontból tökéletesen intelligens, erőfeszítés nélkül olyan emberek, barátok, ellenségek, és dolgok vesznek körül, amilyen vagy most te tudatosságban (a fejedben), és érzékelésedben (a szívedben). Aki ezt ismeri, azonnal abbahagyja a világ szidását, mert mindaz, ami most téged körülvesz, azt te hoztad létre, te teremtetted. Ne feledd, hiszen Istenhez hasonlók vagyunk! A világ nem más, minthogy tükröt tart neked. Ráadásul nemcsak fizikailag, hanem teljesen leképezi az érzelmeidet, és teljesen leképezi a gondolataidat. Vagyis, ha tényleg nem tisztulnak meg az érzelmek és a gondolatok, akkor mit fogsz tapasztalni? Azt, hogy nincs változás a külső körülményekben! Ha te tudatosságban és érzékelésben változni kezdesz (fejben és szívben, gondolatban és érzelemben), akkor nagyon kegyesen a külső világ is gyöngédséggel vesz majd körül. Aki a megvilágosodás felé halad, vagyis, aki a tiszta istenszeretet felé halad, azt fogja tapasztalni, hogy a világban harmónia van, nincsenek ellenségei. Vagyis kedvelj mindenkit, és azt tapasztalod, hogy mindenki kedvel téged. Itt egy fokozatos fejlődési elvről van szó. Ha elhatározod, hogy komolyan akarsz fejlődni, akkor minden jó áradni kezd feléd.
2015. júl. 10. 14:41
 18/30 Duenna ***** válasza:
46%

13-as! Meditációval meg tudod változtatni a rezgés szintedet, és át is léphetsz pl. a negyedik dimenzióba! A meditáció lényege, hogy ülve egy egész testre kiható ellazulási technikával az agyhullámokat lecsökkentjük 21 Hz-ről 7 Hz-re, ekkor belépünk az Alfa állapotba. Ez az ébrenlét-elalvás állapota. Ha feküdnénk, ekkor el is aludnánk. De mivel ülünk, így nehezebb az elalvás. Ebben az állapotban különféle technikákkal elkezdjük gyógyítani a beteg testrészt, ehhez nem kell szakembernek lenni, a lényeg, hogy a beteg testrészre koncentráljunk, és bárhogyan, bármivel gyógyíthatjuk. Mondhatjuk magukban azt is, hogy itt van előttem egy fájdalom megszüntető injekció, most beadom a fájó testrészbe, és akkor a fájdalom megszűnik. És utána el kell képzelni, hogy a fájdalom tényleg megszűnt, a testrész éppen úgy működik, mint a fájdalom előtt. Egy 30 perces meditációba mindezek, a lazítással együtt bőven beleférnek. A test, reagálva a meditációban elvégzett instrukciókra, válaszol. A válasz pedig az, amit elképzeltünk, hogy a fájdalom szűnjön meg, és a testrész gyógyuljon meg.

A meditáció hosszú időszakot is igénybe vehet, a lényeg a kitartás. Azért lehetséges a gyógyulás, mert tudunk nagyon sok olyan betegségről, amit éppen a lelki problémák váltanak ki, tehát a helyes lelki beállítás (ez esetben a meditáció) betegséget gyógyíthat. Rengetegen foglalkoznak a műtét nélküli gyógyulásokkal, műtét nélküli gyógyításokkal, és eredménnyel!

A Domján László féle agykontroll technika megtanítja, hogyan lehet alfa állapotba juttatni magunkat. Először saját magunkon kell pozitív eredményt, egy konkrét gyógyulást elérni, hogy lássuk, mennyire tudjuk működtetni az energiákat, ami összeköti agyunkat, testünket, lelkünket a magasabb energia szférákkal, amely fényenergiát, vagyis elektromágneses rezgést közvetít a testünkbe az Univerzumból. Ez már átvezet bennünket a tudomány világába, a kvantumfizikába.

De itt van egy meditációs gyakorlat, amit mindenki kipróbálhat. És nehogy az első eredménytelen gyakorlat után valaki azt mondja, hogy nem működik, mert az nem mond igazat! Szellemi valóság- belső utazás (Spiritual reality) https://www.youtube.com/watch?v=WBbLsfFS9wo

2015. júl. 10. 14:54
 19/30 anonim válasza:
66%
Duenna a vilàg legnagyobb baromsàgàt ìrod...màr elnézést..végig se olvastam de a spirituàlus szó mindent elmondott...ràadàsul regényben ...
2015. júl. 10. 17:35
 20/30 anonim ***** válasza:

valahogy én is ezt gondolom amit az utolsó ír duenna okfejtéséről...

Kíváncsi lennék,hogy volt e már igazi testi bajod,amit meditációval meggyógyítottál,mert általában pont azok jönnek ezzel a spirituális öngyógyító faxsággal akiknek soha életükben semmi bajuk nem volt....viszont ha tegyük fel rákosak lennének vagy akármilyen komolyabb betegséget elkapnának,akkor ők lennének a legjobban elkeseredve!!

Az pedig,hogy a világtól azt kapod vissza amit adsz ez egy iszonyatos baromság!! nagyon sok embernek segítettem életemben,utólag mégis belém döfték a kést valamint viszont nem segítettek.Ne haragudj van írásodban értelmes rész,de sajnos nagy része mások által megfogalmazott sületlenség,amit te még tovább terjesztesz is.

Valamint ne felejtsük el, az ember olyan,hogy amíg vele nem történik meg a baj addig behumja a szemét,és csak akkor tudja átérezni más emberek problémáját amikor már ő is benne van,mert ilyen az ember sajnos!

2015. júl. 10. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!