Szeptemberben itt az újabb világvége, mindannyian meg fogunk halni?
2015. júl. 3. 19:14
22/30 A kérdező kommentje:
#19 Ez most más lesz.Peszeg most mindenki azt mondja, h nem fél a haláltól, de ha oda kerül majd a sor mindannyian be fogtok tojni!Sok haldokló ember szemében láttam már azt a leírhatatlan félelmet, amikor meghaltak.
2015. júl. 4. 21:55
23/30 anonim válasza:
Nem lesz semmilyen világvége!!! Igaz, csak 15 éves vagyok, de már 3 világvégét túléltem (2000, 2008, 2012) és igen, ahogy elnéztem a kommenteket többnyire hisztek ebben, de fölöslegesen..... 2012-ben ugyanez az őrület volt, meghal mindenki, blablabla....... meghalt egyáltalán valaki is? IGEN! Az az 50.000 ember, aki minden egyes nap átlagosan világszerte meghal, betegség, baleset, vagy természetes öregedési halál következtében..... KÉRDEZŐ: ha csak nem vagy halálos beteg, öreg vagy nem ér téged semmilyen baleset szept. 24-ig, akkor szept. 25-én egy gyönyörű szeptemberi napra fogsz ébredni!! És amúgy meg láttam h azt írtad h ha aHir24 lehozza akkor már komoly.... ez nem feltétlenül igaz, mert a 2012-t minden egyes oldal lehozta, minden egyes híradóba mondták már évekkel ezelőtt.... ne féljetek, NEM LESZ VILÁGVÉGE!!!!!!!
24/30 anonim válasza:
"ahogy elnéztem a kommenteket többnyire hisztek ebben,"
15 évesen megtanulhatnál értőn olvasni, banyek! Egyetlen egy olyan komment nem volt, ami arra utal, hogy az illető elhiszi.
25/30 anonim válasza:
Kérdező: ha te komolyan képes vagy elhinni, hogy 500x-ra is világvége lesz, akkor veled komoly bajok vannak ott fönt... de ahogy látom téged eddig egyikünk sem győzött meg arról, hogy hülyeség..... na mind1, én azzal megpróbálom, hogy 1000. óta minden 3 évben volt világvége, és akkor sem történt semmi, már az 1. évszázad óta folynak ezek a világvége pletykák.......... remélem véstem beléd egy kis észt, ha ennek ellenére is elhiszed ezt a baromságot javaslom a pszichológust!
26/30 anonim válasza:
"nem hiszem, hogy még megérjük a 2016-ot, mert szeptemberben mindannyian meg fogunk halni!"
A világvége, jó pár milliárd év múlva lesz.
Az emberiség vége, bármikor bekövetkezhet saját hibájából.
Legfőképp az egoista világszemlélet miatt, mert ha kihalás fenyegeti, az számára a világvége.
27/30 anonim válasza:
26-os: igen, de az nem szeptemberben lesz...... azért annyira még nem durva a helyzet!
29/30 anonim válasza:
Kérdező: remélem, hogy ez csak egy troll kérdés, mert ha nem, akkor elég sötét ember lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!