Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van egyre több meghaltam...

Miért van egyre több meghaltam aztán jártam a menybe meg a pokolba, és aztán visszatértem sztori?

Figyelt kérdés

Néha bóklászok a neten és találok ilyen videókat,pl volt egy 15 éves kislány aki srácokkal ment szobára de ne tudta mi lesz itattak vele valamit és a kórházban tért magához,hogy felülről látja magát aztán megy a fehér fénybe meg bekerül a pokolba és akkor ott látja ahogy a sátán vagy mi kínozza a tűzközepedte az embereket,aztán isten felviszi a menyekbe,és majd ezek az élmények után vissza tér az életbe....

Itt a kiscsaj sztorija https://www.youtube.com/watch?v=OAr0wOrXWN8

aztán meg egy nő halt meg vagy mi és felkerült a menybe beszélt istennel és isten megmutatta neki a valót és vissza küldte egy üzenettel...

https://www.youtube.com/watch?v=TuUJA_ZPGl4

No most ez csak két kiragadott sztori,láttam meg olvastam már párat de ilyenkor a hajam is égnek áll.Kinek mi a véleménye nem erről a két videóról hanem konkrétan erről az egész témáról?

2015. júl. 1. 01:47
 1/7 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=WuHRfUGDZCM

Tessék itt egy újabb sztori,ez is járt a pokolba,igaz pont akkor került oda hogy előtte ivott egy csomó piát és épp akkor vette be az utolsó kábítószer kapszulát,nos én ezt hallucinációnak nevezném,de a hívők szerint valós,talán nem firtatnám ha nem lőtt volna be pár üveg piát meg pár tabletta kábszert.

2015. júl. 1. 02:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Allitolag mindenkinek jar 10 perc hirnev. Neked is, talalj ki valami ehez hasonlo baromsagot, es mehet a youtubra.
2015. júl. 1. 04:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha sikerült elvonatkoztatni attól, hogy a mélyen vallásos családból származó "kislány" önként ment el egy gangbangra, miközben spirituális élményt szerzett valamilyen drogtól (meg lehet egy nem kívánt terhességet is), amiről nyilván jó lenne terelni kicsit a család előtt, akkor talán lehetett ilyen élménye és nem csak kamu az egész.

Nekem úgy tűnik, hogy az ilyen páciensek mindig megrendezett díszleteket látnak (arany kis sámlin ült a kaporszakállú, az angyalok homlokára arannyal volt írva a nevük, és a találkozás sátrába került, lol).

Furcsa, hogy a mélyen keresztények a kaporszakállút látják meg a poklot, míg az átlag közemberek megelégednek az alagúttal, fénnyel, meg a szeretteikkel.

Mindenki azt kapja, amit elvár és megérdemel :) Aki nem vár el semmit, talán az tapasztalja az igazságot, díszletek nélkül. Nyilván odaát kellően okosak ahhoz, hogy ha egy ilyen kis "váratlan" kirándulást szervez valaki, akinek nincs még ott helye, akkor azt a műsort kapja, amitől nem fut vakvágányra a földi élete, vagy ami a kitervelt útra tereli. Csak ezzel tudom magyarázni, az ilyen agyament történeteket, mint az első videón.

2015. júl. 1. 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Lefizetettt emberek, emberek butítására vagy félreértelmezés.
2015. júl. 1. 10:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Na igen,de ha megkérdőjelezed a dolgokat meg lehülyéznek mert ők valóban ott jártak,valóban hisznek,de szerintem ha a sztorik meg minden igaz lenne,most nem ott járna a világ ahol éppen most jár.Ja de tudom,isten szeret minket,még akkor is ha elpusztítanak,ugyan miért is avatkozna bele,pláne ha valaki jó ember.Elég perverz az öreg aki ennyi halált és szenvedést végig tud szemlélni.
2015. júl. 1. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, tökéletesen igazad van, az élet elég logikátlan egy szadista, ítélkező, emberi személyiséggel rendelkező istenképpel, aki ugyan szeret minket, de hagyja, hogy "szenvedjünk", illetve elvileg megbocsátó, de ítélkezik és a pokolba is kerülhetsz ha utólag kiderül, hogy a fene nagy szabad akaratoddal (ami elvileg "ajándék") rosszul döntenél. Féld és imádd a "szeretet" Istenét és csak neki szolgálj. Ez egy zagyvaság. Egyértelműen sántít valami. Szerencsére nem csak ez az egy lehetőség létezik. Keresgélj...
2015. júl. 1. 11:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Én azt mondom,valaki higyen valamibe bár istenen kívül ezernyi dologban lehet bár a legjobb,ha az ember magában hisz,és ok hisz valaki de mikor már szinte fanatikusan akarja másokra tukmálni a dolgokat na az kiakasztó,sőt sokszor meg sem értik azt,hogy nem.Én azt mondom a hivatalos vallás legyen az keresztény,vagy bármi más, egy jó kis agymosás az egész sok vallásban pl isten nevében gyilkolnak,meg sok vallás másképp tartja a dolgokat még csak egységes képük sincs,vannak vallások akik szerint egy isten van van amelyik szerint több isten van,meg még sorolhatnám.Nincs ez így jól a vallás nevében már elég sokat gyilkoltak az emberek,aztán meg jön a duma a megbocsátásról meg ilyenek.Engem is akartak már megtéríteni,mert hiába vagyok jó ember,hogy a légynek sem tudnék ártani de mivel nem hiszek istenben elkárhozok,ugyan oda ahova egy gyilkos vagy más rossz ember,nekem ez logikátlan ha jó vagyok csak azért miért kéne elkárhoznom,mert nem hiszek istenben.De persze aki hisz neki már meg van a helye a mennyországban,csak a bibi az,hogy rengeteg bűnöző is vallásos kérdeztem is ők is a mennybe kerülnek,jaj nem ők elkárhoznak,na de akkor mi a tököm értelme van hogy hívő.
2015. júl. 1. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!