Ti mihez kezdenétek, ha kitörne egy zombi apokalipszis?
Túlélnél? Öngyilkos lennél?
Én megpróbálnék túlélni (készítek már eszközöket is), kaját felhalmozni, elbarikádozni magam..
Most jönnek azok a kommentek, hogy aki már biztos a dolgában az fog elsőnek meghalni...
De én komolyan készülök a 16 éves fejemmel.
Eszközeim: Balta szögekkel, karók, íj-nyíl, machete, bunkó szögekkel..
Ki írnék egy kérdést ide, ezzel kapcsolatban...
Amúgy nem tudom, leszarnám :D
En a hegyekben elek, igy felmennek nagyon magasan levö hüttebe. Ha vannak ott zombik kinyirnam öket ( a katanammal, ami a legjobb fegyver zombik ellen ugye). Amig vannak keszletek abbol elnek, utana meg mormotakra vadasznek es a forrasok vizet innam.
A zombik nem hiszem, hogy feljönnek 2500 meter fele, meg az elök is csak kabinos felvonoval. Ugyhogy igy elnek bekessegben es unalomban. :)
Hat ha attol megfertözödök, hogy egy legterbe kerülök velük, akkor ugyis mindegy, mert mindenki zombi lesz.
Kerdes hogy ezek olyan Walking deades zombik, vagy inkabb olyan Legenda vagyokosak? Az en tulelesi tervem az elöbbiekre lett kidolgozva. ( A katanabol itelve masoke is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!