Szerintetek létezik a karma? Es ha igen akkor csak a rossz tetteket kapjuk vissza vagy a rossz kimondott szavakat is?
Na jó,tisztázzunk valamit(...)a karmádat még odafent(a fényhában )írtad meg
A karma az,amit odafent megirsz magadnak,és idelent kell teljesítened,ha te ezt 1 élet alatt nem tudtal teljesíteni,visszajóssz ide,és addig fojtatod ameddig le nem tudtad(!).Ha te megirtad azt hogy eltórik a kezed ebben az életedben,és a többi számodra kiszabott dolgot megcsináltad,akkor te csak ezért az egy dologert fogsz visszakerülni ide.(sokan pl. tévhitben vannak az örangyaluk dolgaval is,az a dolga,hogy segitsen a karma teljesitéséban,ha el akartad tórni a lábad,olyan helyzetet "alkot",ahol te elfogod törni,és neked ezért már nem is kell visszajönni.
PERSZE,ÉN MAJD ÖNGYILKOS LESZEK ÉS "KIMÁSZOK" A KÖRFORGÁSBÓL!!!
Na ilyen nincs.Pál elvtárs(ha már más igazat nem is nagyon mondott),kijelentette hogy NEM CSAPHATÓ BE AZ ISTEN!!!te hiába leszel öngyilkos,nem bujsz ki,sőt,még tóbb feladattal halmozod el magadat.
Szóval nem kell félned attól hogy ha te rosszat mondassz valakire,és azt te majd visszakapod.Igyekezz a megbocsájtasra,(önmagadnak és másoknak is egyaránt),de ha teheted,ne álljon módodba,szeress masokat,és a legfontosabb dolog,hogy ne gyülölj,nehéz lessz eleinte,nekem is az volt :)
Legyen érte áldás életed!
Nem. Miért írna magának bárki rosszat vagy gonoszat?
Vagy ha valaki rossz és gonosz volt előző életében, mások miért lennének vele gonoszak vagy rosszak egy új életben?
nem létezik, csak azért találták ki hogy sakkban tartsák az embereket akiket már nem érdekel a mennyország és nem rettent el a pokol :D
nem kapsz vissza semmit.
" csak a rossz tetteket kapjuk vissza vagy a rossz kimondott szavakat is?"
ez a karma félreértése. nevezhetném féligazságnak.
A karma lényege hogy átélj (megélj) olyan érzéseket és érzelmeket amiket egykor nem voltál hajlandó, azaz megkerülted vagy visszafojtottad.
A rossz cselekedetek visszahatás is igaz bizonyos értelemben de ezt a jónép többnyire félreértelmezi.
A visszafojtás a bűn. Az energiák áramlásának blokkolása.
MISSI_KEY
elmondanád/ill. mondanátok nekem hol hallottatok a pokolról??
Mert hogy(támaszkodjunk a keresztény bibliára akkor)a bibliába 1 szóval nem szerepel!!!!!!Ha hallottál a "sötét kózépkorrol"????,kiegészítem neked.(megjegyzem az 1házak diktatorikus ésmgyilkos hatalmuk miatt nevezték sötétnek),ezt a papok találták ki a pogány embereknek,ill keveset "adózó" hívőknek,hogy tóbb kerüljön a papok zsebébe(ezzel ilyesztgették az akkor még irni,olvasni(talán volt aki talán kicsitt tudott)nem tuďó embereket,hisz amit akkor a papok mondtak az szent volt és sérthetetlen(!)így nem tudták bizonyítani ennek létezését/nemlétezését)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!