Sátánistákkal hol lehet személyesen beszélgetni?
A kígyó az nem egyenlő Sátán-nal.
A kígyót Lilith-el azonosítják, ő a legerősebb démon és egyben minden démon "anyja".
Kérdező, ha szabad viszontkérdezni: mi értelme van sátánistának lenni a mai világban? Mit nyersz vele, mit ad neked? Ezt most ne kötekedésnek vedd, csak kíváncsi vagyok.
Én úgy látom, hogy 99%-ban arra való, hogy kielégítse a valahová tartozás, a kiemelkedettség, beavatottság, különlegesség érzetének igényét, ugyanakkor valódi értelem és tartalom nélkül. De nyitott vagyok arra, hogy változzon a benyomásom, mert nem néztem alaposan utána a témának.
Valóban van divat sátánista is, aki lázad, de nem tudja még miért és jól jön neki közösséghez tartozni.
Pedig érdemes utánanézni a témának(engem amúgy megszállt már az ördög, tehát van elég tapasztalatom, speciálisan látom át az egészet), tudás hatalom és ezt vették el az embertől.
Nem minden az, aminek látszik, Egyház szereti azt, ha Isten félelmünk van és magunkat Istentől élesen elválasztjuk. Isten nevében Sátán eszközeit használja. Az a legundorítóbb, hogyha valaki keveri kénye kedvére. (Parázna, pedofil ügyekről, mely több, mint 3000 eset hivatalosan...nem is beszélve) Szóval kérnék kis nyitottságot, engem is meghallgatni.
Megpróbáltam magam összerakni a mozaikokat. Nehéz röviden válaszolnom.
Isten 12 arkangyalt hozott létre, első arkangyal Satanel volt Isten legkedvesebbike, Luciferrel azonos(jelentése fényhozó), mindegyik amikor megformázta anyagba Istent, rakott magából is, majd Isten megkérte, hogy szolgálják őt.
Ezt az angyalok egy része Satanel vezetésével ellenezte, fellázadt. Isten elvette ezért a lehetőséget, hogy a fény birodalmába mehessen, elvette az el-végződést, a "szárnyakat". Így Sátán lett az anyag angyala.
Össze lett zárva az Ember a Sátánnal itt a Földön. Nem akarja, hogy az Emberek a fénybe menjenek. Isten és Sátán egyetért a szabad akarat kérdésével.
Sátán tudást adott az embernek, mely hatására az ember tudományba menekült, a materializmusba, tudományba, mely mindig hamis marad, mert soha nem képes az egészet látni.
Sátánnak mindegy, hogy hiszünk benne vagy sem, neki az sem rossz, hogyha Istenben nem hiszünk, csak a tudományban, ami egy anyagból gyúrt mankó az embernek.
Sátánista tudatosabb, bármikor mehet a fénybe, vagy könnyebben uralhatja az anyagot a szabad akarata miatt.
Lelkünk megpróbáltatások hatására lesz értékesebb, ezt Sátánnak köszönhetjük. Aki ezt felfogja kevésbé dühöng, haragos, nagyobb az elfogadási hajlama.
Aki katolikus gyűlöli a Sátánt annak gratula, mert osztályt fog ismételni itt a Földön.
Valóban.
Lilith nem Éva rosszakarója.
Csak felakarta nyitni a szemét, hogy Ádám mellett elnyomásban él, csak nem ébredt tudatára.
Lilith nem követett el főben járó bűnt, csak ellen szegült Isten akaratának, hogy Ádámot szolgálja.
Kérdező.
Látom van tapasztalatod/tudásod ezzel a témával kapcsolatban.
Nem tudnál nekem privátot írni?
Kifejezetten egy démon érdekel, ő Azazel.
Ezek a történetek, mind igazak, csak konvertálva lett, hogy az ember megértse. Valószínű Ádám egyke volt és a tudásszomj részéből lett Éva("oldalborda") meggyúrva.
Lefordítva nő mert beleharapni az almába, azaz tudásba. Legtöbb démon hiába maszkulin külsővel bír, érdekes mód szerintem női energiák. Tudás nőknél van, mondom férfiként.
Apokrif történet azért más(pl. nincs is kígyó), ott csókkal adta át a tudást Éva Ádámnak.
Azazel FIGURA nálam megint más(Mindig van 20% amit nem érzek igaznak internetes forrásokból). Ez olyan dolog, hogy elmélkedhetünk élethosszig, ha nem mindjárt gyakorlattal kezdjük.
Aki nem kérdőjelezi meg Istent és Sátánt(tapasztalat miatt) az egész máshogy rakja össze a dolgokat.
Ezért tettem fel ezt a kérdést. Szeretnék tapasztalt, nem csak olvasott emberekkel találkozni, de nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!