Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mér van az hogy a mama ahánysz...

Mér van az hogy a mama ahányszor imádkozott valakiér a szűz mariahoz meghalt az ilettő másnap?

Figyelt kérdés
Van össze függés vagy puszta véletlenség?? Még egy olyan eset is volt aki megúszta . Az illető tudta hogy a mama imádkozni fog érte elmondása szerint éjszaka egy fényt látott és úgy érezte megfog halni ott nyomban és elmesélte a mamának és megkérte hogy ne imádkozzon érte és a többiek megis haltak akikér imádkozott másnapra ő élte csak túl ez hihetetlen!! Szerintetek hogy van ez??

2015. máj. 20. 20:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Lehet :D
2015. máj. 21. 22:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Ez nagyon érdekes. Na, most lehet véletlen.

De én nálam például az van, ha imádkozom, akkor rémálmok gyötörnek, illetve rossz dolgok történnek velem.

Na, ez miért van?

Ezt a mai napig nem értem...

2015. máj. 22. 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja, kihagytam még, ha feszület van a szobámban, akkor is rémálmok gyötörnek.
2015. máj. 22. 18:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Nemtudom én is vagyok úgy vele ha imádkozom akkor rossz dolgok történnek mindenesetre érdekes
2015. máj. 22. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!