Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi okozta ezen témakör eltroll...

Mi okozta ezen témakör eltrollosodását/ elszkeptikusodását?

Figyelt kérdés
2015. máj. 18. 15:01
 1/10 anonim ***** válasza:
39%

Elszkeptikusodását :-D:-D:-D

Mondjuk ez a kérdés...

2015. máj. 18. 15:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Én sohasem trollkodtam itt. Kételkedni pedig a hülye vámpíros (és hasonló jellegű) kérdéseknél szoktam.
2015. máj. 18. 15:12
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Szerinted bárki is komolyan gondolja azokat, amiket itt leír? Ne gondold, hogy ennyire buták lennének az emberek. Épeszű, gondolkodó, döntőképességének teljes tudatában lévő felnőtt, civilizált emberek nem hisznek komolyan az ilyen sületlenségekben, ez inkább egyfajta unaloműző lehet. Például a meséket, fantasy-kat sem veszik komolyan az emberek, tudják, hogy az nem a való világ, de jó szórakozás. A feltételezés is sértő lenne az emberi fajra nézve, nem véletlenül sapiens.
2015. máj. 18. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:
35%

Az, hogy egyeseket a kutya nem ismer el(mert nincs mire) aztán ide jönnek jól beszólni, mert itt garantált a siker.

Jah és mielőtt valaki okoskodna, azért válaszoltam csak, mert főoldalon van a kérdés, így pont megláttam.

Na további sok sikert az olcsó elismerés szerzéséhez.

2015. máj. 18. 15:43
 5/10 A kérdező kommentje:

15:34

2011-2012-ig még több spirituálisan (is) gondolkozó ember járt fel ide. Feltűnően nagyobb számban, mint mostanában. Miért is lenne butaság, ha valaki hisz a lélek létezésében, szellemekben és a Földön kívüli intelligens életben?

A többit (pl. az említett vámpírok) én is hülyeségnek tartom.

Az ó- és középkorban is nagyobb/erősebb hittel rendelkezett az emberiség. Sőt, elég csak 150 évvel ezelőttre visszatekinteni. Ők is intelligens emberi lények voltak.

2015. máj. 18. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
13%
Sajnos én is pont a napokba tapasztalom ezt. Gyakori kérdésen már egy ideje fenn vagyok de ezotériás kérdéseket csak mostanában írogattam ki... Egyszerűen hihetetlen hogy kapok 10-12 választ és mindegyik belőle a ,,értelmes ember nem hisz ilyenekben" és némelyik még kulturált de vannak akik kimondottan pofátlanok és pont ugyan úgy beszélnek mint azok a hit térítők akik azt hiszik ők isten követei és minden szavuk a szent igazság. Először nem is értettem mért ilyen emberek válaszolgatnak, ha egyszer ezotéria témába írtam, ráadásul külön ki emeltem a kérdésemben hogy hívő, meg olyan ember válaszát várom aki benne van a témában. És akkor direkt figyelmen kívül hadják és ilyeneket írnak hogy ,,ilyesmi nem létezik, hozzá értő voltam." stb.... Legszívesebben falhoz állítanám őket és agyonlőném az összeset.
2015. máj. 18. 16:24
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

>Legszívesebben falhoz állítanám őket és agyonlőném az összeset.

Lám-lám, ez ám az igazi spirituális beállítottságú fórumozó :D

Egyszerűen azért ilyen sok a negatív válasz, mert 2015-ben ti még mindig középkori szintű babonákkal és nyilvánvalóan bárgyú sorozatgyártott ipari ezotériával foglalkoztok. Ha végre egyszer nem a csúnya-csúnya nagyvilágban keresnétek a hibát, amiért mindenki kinevet titeket, hanem esetleg magatokban, meglátnátok, hogy mennyire egyértelmű.

2015. máj. 18. 16:36
 8/10 anonim ***** válasza:

"Kételkedni pedig a hülye vámpíros (és hasonló jellegű) kérdéseknél szoktam."

Akkor, ezek szerint, többekkel karöltve te is okoztad azt a fránya elszkeptikusodást.

2015. máj. 18. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
Utolsó:az ezotéria eredeti célja, hogy magadban keresd a hibát, és javítsd ki. A világ csak ezután következhet. Ugyanakkor egy értelmes, civilizált, 2015-ben élő felnőtt ember nem érzi kényszerét, hogy a szerinte babonás, ostoba, és javíthatatlan naiv embereket arc nélkül, egy fórumon minduntalan kijavítsa, és meggyőződése, esetleg bontakozó hite miatt sértegesse. Ez körülbelül ugyanolyan gyerekes, és primitív szokás-sajnos beszélhetünk szokásról- mint a babona, és a hiedelmek.
2015. máj. 18. 16:47
 10/10 Missi_Key ***** válasza:
az eltrollosodás egyik fő oka az elmocsarasodás amit pedig a meder ki nem kaparása okozhat.
2015. máj. 18. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!