Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Igaz, hogy ha valaki felveszi...

Igaz, hogy ha valaki felveszi más fátylát akkor nem megy férjhez?

Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
igen
2015. máj. 4. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez csak egy buta babona.
2015. máj. 4. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Butasag!

Meg kicsi voltam amikor meghivtak egy nagy falusi lakodalomra, es akkor meg minden vonzott ami kiralylanyos/csillogo/mesebeillo, ugyhogy elso dolgom, hogy a mennyaszonny fatylat magamra vettem meg a hajdiszt es en voltam Hamupipoke, aztan persze az oreg nenik jol leorditottak a fejem, hogy jajaj ne csinald nem mesz ferjhez bla bla bla.

Aztan megis ferjhez mentem, hofeher ruham volt es derekig ero fatylam... kb. 20 evvel kesobb ;)

2015. máj. 6. 00:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Én anyukám fátylában voltam elsőáldozó, de kétlem, hogy ez bármiben is befolyásolná azt, hogy férjhez megyek-e vagy sem.

Vannak, akik több generáción keresztül öröklik a menyasszonyi ruhát fátyollal együtt, nyilván felpróbálják a nagy nap előtt is. :-)

2015. máj. 6. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!