Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hozzáértő aki Asztológiával...

Hozzáértő aki Asztológiával vagy valamilyen elemzéssel segítene nekem kiigazodni dolgokon?

Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 15:02
 1/8 FüligJimmy88 ***** válasza:
Lökjed, hátha.
2015. máj. 1. 15:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Milyen módszerrel dolgozol?
2015. máj. 1. 15:30
 3/8 FüligJimmy88 ***** válasza:
Egyenlőre azt sem tudom, milyen jellegű segítség kéne neked. Asztrológiához konkrétan nem értek. De ha nem mondod el mi a baj biztosan nem tudok segíteni.
2015. máj. 1. 16:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt akarom megtalálni ami az erősségem az életben.
2015. máj. 1. 16:55
 5/8 FüligJimmy88 ***** válasza:
Arra neked kell rájönnöd. Illetve: lehet, hogy van valamihez tehetséged, de nem szereted csinálni. Akkor a fene megette az egészet. Azt csináld amit szeretsz, és azt fejleszd tökélyre. Nem kell tehetségesnek lenned benne, ha kitartó vagy és szorgalmasan tanulsz, idővel a tehetség is meg fog jönni. Hajrá!
2015. máj. 1. 17:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Szerintem nagyon kevesen vannak olyanok akik azt csinálják amit szeretnek vagy legalábbis akarnak csinálni.

Sajnos csak azt kell csinálni ami az anyagias rendszerben van. Igaz lehet mást is

2015. máj. 1. 17:46
 7/8 FüligJimmy88 ***** válasza:

Tényleg kevesen vannak. De ez nem rendszer, hanem hozzáállás kérdése. Példa: én kiskoromtól fogva nagyon szeretem a természetet, lehettem volna túravezető, idegenvezető, erdész, kertész... Végül asztalos lettem, de elhelyezkedni asztalosként már nem tudtam, csak hébe-hóba. De a legtöbb helyen, ahol dolgoztam, meg tudtam látni az éppen aktuális munka szépségét. Az élet pedig nem csak munkából áll, amellett mindig igyekeztem időt szakítani a többi dologra, amit szeretek.

Még így lábjegyzetben megjegyezném, hogy ami a leginkább boldoggá tesz az az, ha segíthetek azokon, akiket szeretek. Ezért pedig soha nem kérnék pénzt.

2015. máj. 1. 18:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz!
2015. máj. 1. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!