Miért mondják, hogy a chemtrailek gyengítik az immunrendszert, amikor nekem pl. az elmúlt hónapokban sokat erősödött?
Jól van hetes. Ott van fent. Rendben. Akkor a következőre adj nekem választ. Ha a szomszédban csattogtatja a kutya az állkapcsát, mitől lesz véres a fenekem?
Ha ott van fent ez az izé, akkor mitől leszek beteg itt lent?
előző! azért, mert azt hiszed, beléd harapott a kuty
Szerinted hány világ van? ? 1. Naugye. S minden összefügg.
Megfogadtam a tanácsot, s tanulmányoztam a kérdést. Most butább vagyok. (?).
A wiki ír a chemtrailról, összeesküdözésekről.
A wiki ír a HAARP-ról, összeesküdözésekről.
De nem kapcsolja össze. Mé nem?
Halvány utalás sincs arról, hogy ez a kettő...
47%-os észlény!
Akkor kozmetikázzák az adatokat, mert nem szerepel előkelő helyen a betegségek sorában.
Viszont őrült tempóban szaporodunk.
Te 16-os, nem értem ezeket a globálisokat.
Ha a HAARP-nál írhat a viki a csúnya dolgokról, ha a chemtrailnél úgyszintén, akkor miért nem írhat arról, hogy az egyik része a másiknak?
Pszichológia, tömegmanipuláció. Gondoljatok bele.
Valaki kondenzcsíkokkal akar riogatni. Mit mond? Hogy mindenki meghal, megbetegszik, aki belélegzi? Á, nem, túl nyilvánvaló lenne a hazugság. Inkább azt mondja, hogy gyengíti az immunrendszert. Így a sok nyárspolgár, ha lát egy kondenzcsíkot, és másnapra influenzás lesz, akkor össze tudja kötni a kettőt.
GARANTÁLTAN lesz pár ember, aki pont akkor betegedik. Elég ha az a pár ember elhiszi, utána már ők is terjesztik, a következő alkalommal más emberek betegszenek le pont akkor. Így terjed a hülyeség.
Érdekes módon analizálva, hogy milyen "vegyszerekről" van szó, még sose volt, csak vegyszerezésről, meg fémekről kárognak, meg hogy beismerte valaki. Vicc az egész.
Szóval van egy háttérhatalom, aminek akkora befolyása van, hogy képesek összehozni egy világméretű összeesküvést úgy, hogy senki ne tudjon róla semmit (leszámítva néhány félnótást, akik mindig mindent átlátnak, és valamiért jellemzően rendkívül alulműveltek és iskolázatlanok, ennek ellenére úgy érzik, hogy ők a legkompetensebbek a STEM területeken (is)).
Azt állítjátok, hogy ugyanez a háttérhatalom nem rendelkezik annyi pénzzel és befolyással, hogy olyan vegyszert fejlesszen ki több évtized alatt, amit ha szétszórnak, az nem látszik MINDENHONNAN? Vagy legalább olyat, ami hamar eltűnik.
Vagy hogy az a háttérhatalom, amelyiknek a zsebében van az összes kormány és médium nem rendelkezik annyi befolyással, hogy fel tudják pakolni a saját gépeiket a térképekre?
Legalább a saját kitekert logikátokkal ne menjetek már szembe...
Az egész a '70 években kezdődött az időjárás manipulálásával... ha utána olvastok, mint egy értelmes normális ember akkor sok információt találni a témában, de mivel nincsenek kormányok által elismert tényleges infók, hanem olyan kedves emberek által írt tények, amik a kormányokkal szembe mennek így érdemes elgondolkodni ezeken mint hogy sem elfogadni mindazt amit a kormányok elénk tárnak. Csak a vezetők tudnak megvezetni, nem értem akkor miért baj az ha valaki vagy valakik akik nyomoztak a témában, az emberek elé tárják és azt mondták hogy amit velünk tesznek az rossz. Miért kell ezt leugatni és inkább megbélyegezni őket mint idióta marhák? Inkább gondolkodjatok el azon ki az idióta marha, mielőtt még másokra aggatjátok ezt.
Nem mindenhol szórnak chemtrailt és az amiért nem voltál beteg 1 éve azzal is magyarázható hogy nem voltál olyan közegben (beteg emberek között) akiktől elkaphattál volna bármi fajta kórokozót.
Volt hogy nem voltam beteg 2 éven keresztül, na és... majd jön egy új kórokozó ami ellen nem tudsz védekezni vagy új közegbe kerülvén megbetegszik az ember, ilyen egyszerű.
Jah és figyeljétek a jeleket! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!