Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerencsésnek tartjátok a név...

Szerencsésnek tartjátok a név megváltoztatását?

Figyelt kérdés

2015. márc. 28. 07:30
 1/9 anonim válasza:

Attól függ hány éves aki változtatja. Bar gondolom magadnak akarod és nem a gyerekednek vagy igen?

Mindegy is. Szóval megváltoztatni megváltoztathatod,de senki nem fogja megszokni és mindenki az előző neveden fog hívni. Persze hogyha a keresztnevedről van szó. A vezetéknevet simán megváltoztathatod. :)

2015. márc. 28. 08:31
 2/9 anonim válasza:
Ja és ez tapasztalat! (#1vagyok)
2015. márc. 28. 08:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Magamnak akarom,18 èves vagyok.A kereszt ès a vezetêknevet is.
2015. márc. 28. 09:07
 4/9 Legoman ***** válasza:
28%

Ha a neved változik, a személyiséged is.

De szerintem fölösleges nevet változtatni, hisz kaptál születésed napján egy nevet, azt miért szeretnéd megváltoztatni?

Te is adsz a kedvenc háziállatodnak nevet. És lehet, hogy neki sem tetszik az a név, amit adsz neki, de még sem harap meg érte, ha úgy hívod. :)

Mindenki neve a maga módján szép, most ha megváltoztatod olyanra, amilyenre szeretnéd, akkor az elveszti a gyönyörét. A mostani nevedhez annyi minden kapcsolódik, 18 év alatt annyi ember kimondta a neved, annyi helyre leírtad a neved, mindenki ezen a néven ismer, ezen váltál híressé, a szüleid is ezen a néven szólítottak, ezen a néven szólít az, aki szeret téged, miért akarod lecserélni egy olyan névre, amihez pénz, papír és toll fűződik, semmi más.

2015. márc. 28. 09:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Vezetéknevet csak nyomós indokkal lehet változtatni és nem bármire.

Keresztnevet pedig csak akkor választanák, ha drága anyámék valami Pikácsú vagy Gandalf szintű névvel vertek volna meg. Mi a neveddel a baj?

2015. márc. 28. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk úgy hívnak, hogy Hitler Adolf, Bu/zi Béla vagy Kulai Gizella, akkor igen. Egyébként nem.
2015. márc. 28. 14:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Rossz a kapcsolatom a "szüleimmel", nem akarom tovább viselni a nevüket ès a kereszt nevemet sem mert azt is tölük kaptam.Meg akarok szabadulni minderntöl ami hozzájuk köt ès hiszem,hogy az új nèvvel levethetem a negatív energiákat ès èrzèseket amiket magammal cipelek.Tiszta lappal akarok indulni.
2015. márc. 28. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:
58%

18 évesen még nem vagy elég érett, hogy ezt megítéld, és szinte biztosan megbánnád később.

Amúgy ennek az ezotériához mi köze?

2015. márc. 28. 17:22
 9/9 Ozmium42 ***** válasza:

- Szeretném megváltoztatni a nevem. Szar Jánosnak hívnak.

- Ez érthető. Mi legyen az új neve?

- Szar Béla.

Ne változtasd meg a neved politikai célból.

2015. márc. 29. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!