Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki bújna ágyba egy démonnal?

Ki bújna ágyba egy démonnal?

Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 14:39
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Sem biológus sem démonológus nem vagy , különben ismernéd a démonok szokásait
2015. márc. 25. 18:40
 32/38 anonim ***** válasza:
7%
Attól, hogy engem próbálsz degradálni, te továbbra sem fogsz értelmesebbnek tűnni, ugye tudod?
2015. márc. 25. 18:41
 33/38 A kérdező kommentje:
Nem is akarok értelmesnek tűnni , több mint 9 éve foglalkozom okkultizmussal s gyakorlati téren is elmélyítettem ismereteim tehát mit mondok , saját tapasztalatból mondom
2015. márc. 25. 18:45
 34/38 anonim ***** válasza:
Évekkel dobálózni semmit sem ér, hisz valaki olvasgathat évtizedekig, mégsem lesz tőle tapasztaltabb. Nem kételkedem, hogy foglalkoztál vele, de a szavaid alapján csupán azt szajkózod, amit máshol olvastál, mások tapasztalataira támaszkodva. Ne én legyek már a hülye azért, mert nem értek veled egyet és meg is indoklom, hogy hol vérzik az elméleted. Vitára nyitott vagyok, anyázásra nem. Remélem a te értelmed nem csak addig terjed.
2015. márc. 25. 19:23
 35/38 A kérdező kommentje:
Nos igen de az olvasgatás mit sem ér ha nem ültetjük át gyakorlatba azt mit olvastunk , egy példával vágnék ide ez olyan mintha egy személy minden könyvet elovasott volna tegyük föl autószerelésből de életében nem szerelt volna autót , s mégis csupán teoretikus tapasztalatai által kiáltaná ki magát a legjobb szerelőnek
2015. márc. 25. 19:30
 36/38 anonim ***** válasza:
Én is pontosan erről beszélek. A démonológia a legkevésbé az a témakör, amiben lennének megbízható könyvek. Tekintsünk el a társaságok könyvtáraiban megtalálható, privát irományoktól. Amiket te idéztél, a publikus irodalomból valók, azzal illik tisztában lenned, hogy egyik sem bír valós tartalommal. Persze innen nem jutunk tovább, ha te ezt nem tekinted alapvető tézisnek. Amennyiben így van, fejtsd ki nyugodtan, hogy miért. Ha mégis ugyanarról beszélünk, akkor pedig nem értem, hogy miért beszélsz másról, mint amit mindkettőnknek tudni illik.
2015. márc. 25. 21:13
 37/38 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy túl tárgyaltuk
2015. márc. 25. 21:43
 38/38 anonim válasza:
én! már terhes is vagyok az antikrisztussal 333
2015. ápr. 12. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!