Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni rossz...

Mit lehet kezdeni rossz előérzettel?

Figyelt kérdés

Már-már gyomoridegem van tőle.

Főleg,ha eddig ezt éreztem,mindig be is jött.

2015. márc. 20. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi ennek az oka?
2015. márc. 20. 14:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Hogy átfognak verni. 2ember.

És lehet,jelenleg csak beképzelem,nem tudom,paranoiás vagyok..

De ezt érzem,főleg rossz,hogy ha ezt éreztem akkor mindig be is jött.

2015. márc. 20. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
kik fognak átverni és mivel?
2015. márc. 20. 14:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Párkapcsolati téma ez. Hogy a hátam mögött elfog indulni valami. De konkrét két ember közt. Jele ennek nem igen van,csak egy megérzés.

Illetve talán találnék jelet, de az már lehet,hogy bolondság és tényleges paranoia lenne részemről.

És régen is így volt, ránéztem x személyre,és jött az érzés,hogy neki még köze lesz az én akkori páromhoz,és hónapokkal később lett is. Pedig ők még akkor nem is ismerték egymást.

Vagy, álmodtam, hogy csókolózik y-nal, utána megtörtént.

Most megint ezt érzem.

2015. márc. 20. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz.
2015. márc. 20. 14:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy úgy hangzik,mintha valami őrül féltékeny nem százas lennék.:D De nem,egyébként nem szoktam ezekkel az érzéseimmel traktálni a másik felet.

És nem is mindig vagyok,viszont ha ezt éreztem valamiért,akkor bejött. És ez nem valami jó.

2015. márc. 20. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!