Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg érdekel benneteket az...

Tényleg érdekel benneteket az ezotéria? (Érdekel hogy van-e itt valaki a trollokon kívül. )

Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 18:04
1 2
 1/15 Ensam skog ***** válasza:
54%
Igen.
2015. márc. 19. 18:15
 2/15 Legoman ***** válasza:
62%
Igen.
2015. márc. 19. 18:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ezotéria rovatban csak az egyet nem értés a legnagyobb gond.

A kérdező:

Annak reményében jön ide kérdezni, hogy valaki ezotérikus választ fog adni

A válaszoló:

Azok, akik nem ezotérikusok, és az egész ezotériát egy nagy hülyeségnek tartják. Azért jönnek ide, hogy egy jót röhögjenek a kérdéseken és a válaszokon. Itt elégitik ki vicces vágyaikat, és másokat akarnak megröhögtetni. A válaszolók közöt csak kevés az ezotérikus.

Ez a baj itt, ez az, amiért az összes ezotérikus kérdező nem ért egyet a válaszolókkal.

2015. márc. 19. 18:19
 4/15 anonim ***** válasza:
Én megmondom őszintén, vannak amikben hiszek, sőt sokmindenben hiszek, v hinni akarok , még ha trollkodok is hozzá.
2015. márc. 19. 18:26
 5/15 anonim ***** válasza:
27%
A modern nem, a működő igen.
2015. márc. 19. 18:46
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
Igen
2015. márc. 19. 18:56
 7/15 anonim ***** válasza:
28%
A trolltestvéreimmel meghódítjuk a Magyarországot, vigyázz világ, mert jövünk! A trollkon kívül aligha van valaki. Lehet, hogy vannak egy néhányan, de azok száma eltörpül a trolloké mellett. Az ezotéria önmagában érdektelen, a kérdések teszik érdekessé és azok tagjai, ha nincs meg az összhang a fancsali ezotéria hívők szándékai lehetnek akármilyen komolyak, ha azok nagy része teljes mértékben igénytelenek. Egy mondás szerint, ha nem tudsz nevetni, ha tükörbe nézel nincs humorérzéked muhahaha!
2015. márc. 19. 20:01
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
én nem vagyok troll, de ők vadásznak rám, ezért is vagyok annyira lepontozva, mert ezoterikus, tiszta éterforrás-univerzum által hitelesített előre lerendererelt és leprogramozott, hiteles válaszokat adok a kiváncsi tanoncoknak.
2015. márc. 19. 21:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Én angyal vagyok bunkóval...őrző...
2015. márc. 20. 00:07
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha már troll vagy akkor legalább lennél vicces de még trollnak is szar vagy

A kérdésre válaszolva engem a szellemes és UFO-s témák érdekelnek innen de nem sokat járok ide mert rengeteg nyomorék féreg jár ide akik teleszemetelik ezt a kategóriát a baromságaikkal.Az a szánalmas az egészben hogy fingjuk sincs a témáról és tudatlanok de azért okoskodnak és nagyon nagynak hiszik magukat.Érdekes módon a moderátorok se csinálnak velük semmit,pedig visít a kommentjükről hogy csak azért jönnek ide hogy mást cseszegessenek.Hát mit ne mondjak egy kicsit azért sajnálom őket mert jó szar unalmas életük lehet.Itt van például ez a Lucifer666 ő is egész nap itt trollkodik mert más boldogsága nincs az életben.Szánalmas :(

2015. márc. 20. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!