Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A kisbabák még látják a...

A kisbabák még látják a túlvilágot?

Figyelt kérdés
én régen 1-2 éves koromban amit láttam emlékszem rájuk. feküdtem az ágyon, és a függönyléc mellett, a plafonon láttam főzőkanalak árnyékait mozogni. közben egy női hang énekelt érthetetlen nyelven. közben anyám mondta hogy aludjak, mintha nem is hallotta volna az éneket.
2015. márc. 16. 09:28
1 2
 1/15 anonim válasza:
41%

Igen a kicsik látják a halottakat!

A dédimama halála után az unokaöcsém nem mert bemenni a szobájába és megkérdeztük, miért nem. Erre azt felelte, hogy ott a dédi. Megkérdeztük a mellette álló lányomat, hogy hol a dédi, erre mindketten ugyanabba a szobába mutatva, mondták, hogy ott!

Ne lepődj meg, de a lányom rendszeresen veszekedett a dédivel halála után. Mindketten kb 20 hónaposak voltak ekkor.

2015. márc. 16. 09:42
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ mit értesz túlvilág alatt. Mert az én lányom is lát vmiket de ami a mi világunkban van az ne a túlvilág. Esetleg akik nem keltek át a fényen és itt maradtak azokat láthatják. Aztán kitudja. Az tuti hogy valamit látnak desztem ez még a mai napig kérdés h pontosan mit.
2015. márc. 16. 09:52
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
a csecsemők és kisgyerekek még többet észlelnek a világból, mint ebből a korból kiérve a nagyobbak. Elveszítünk valamit. Valamennyire ennek a szellemi világnak a látását vissza lehet hozni.
2015. márc. 16. 09:55
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Meg a taknyukat is eszik
2015. márc. 16. 10:05
 5/15 anonim ***** válasza:
nekem pár hónapos koromból vannak emlékeim ami ritka, de én semmilyen szellemeket nem láttam soha
2015. márc. 16. 10:19
 6/15 anonim ***** válasza:
15%
Persze,a Teletabik mellet a kedvenc műsoruk.
2015. márc. 16. 10:23
 7/15 A kérdező kommentje:
hát nem nézek több teletabit!
2015. márc. 16. 10:26
 8/15 anonim ***** válasza:
18%

7 éves korig látnak dolgokat pl.többek között az aurát is.

Aztán fokozatosan elveszítik ezt a képességüket.

2015. márc. 16. 10:29
 9/15 anonim ***** válasza:
68%

Nincsen se túlvilúg, se aura.

A kicsik agya meg fejlődés alatt áll, ezért képzelnek néha fantasztikus dolgokat.

2015. márc. 16. 10:56
 10/15 anonim ***** válasza:
42%
Keddves utolsó. De kiröhögnélek ha kiderülne h te kiskorodba rózsaszín tütüben balettozó wckefét láttál volna mindig xd
2015. márc. 16. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!