Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért félek a sötétben? Hogy...

Miért félek a sötétben? Hogy tudnám leküzdeni?

Figyelt kérdés

3-4 évvel ezelőtt nagyon szerettem a sötétet, nyáron sokáig kinn maradtam és bámultam a holdat, hallgattam a mindenféle zajokat és valami hihetetlen nyugodtság és fura érzés (szinte vonzott az éjszaka, hogy odakinn maradjak, hogy még sötétebb legyen) fogott el - minden alkalommal.

Mostanra viszont nagyon félek a sötéttől, nem hogy nem merek az udvaron órák hosszat sétálgatni a korom sötétben, de még ha a konyhába rohanok át (külön van a háztól, de alig 10 másodperc amíg átérek) vagy a sötét szobában vagyok, nagyon, nagyon félek. Minden érzékem azt súgja hogy nagyon gyorsan menjek valami világos, biztonságos helyre, de nem tudom miért. Ha csak egy kis zajt hallok máris teljesen éber vagyok (akkor is ha aludtam), ezért rosszul alszom. Elég zavaró. Mit tegyek ellene, egyáltalán miért alakulhatott ez ki? Kérlek, segítsetek, nagyon kellemetlen - főleg hogy lassan 16 leszek!

2015. márc. 15. 21:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: kezeled/kezelteted már valahogy?
2015. márc. 18. 17:11
 12/14 anonim ***** válasza:
A seggpaszta segít!
2015. márc. 18. 17:43
 13/14 HVS_fan válasza:
Kérdezőnek: Nem tettem ellene semmit. Tény, hogy vannak pillanataim, amikor tényleg kiborulok, de próbálj meg ne gondolni rá.. úgy értem, bízz magadban, és mondogass valami bíztatót a fejedben. Hitesd el magaddal, hogy semmi olyan nincs a sötétben, amitől félned kéne. :)
2015. márc. 18. 18:30
 14/14 anonim válasza:
Mondok egy rohadt kiábrándító dolgot.Ugyanaz van a sötétben mint a világosban.Análgolyó(csilingelős)segít
2015. márc. 21. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!