A végső állomás című film mennyire logikus?
Figyelt kérdés
A valóságban is történhetnek így a dolgok mint ott ? Tehát vannak jelek meg minden és utána meghalnak az "áldozatok" ? Megtörténhet ilyesmi a való életben is ?2015. márc. 7. 19:49
1/4 anonim válasza:
Olyan ritkan van hogy valaki hulyen hal meg - 1 milliobol 1 ember), de mint a filmben hogy jelek meg ilyenek , olyan nincsen :)
2/4 anonim válasza:
Logikusnak logikusan van felépítve a film - mint minden igényesen megalkotott társa is - de valóságalapja nincs. Ilyen a való életben nem létezik. :)
3/4 anonim válasza:
Megérzések amúgy lehetnek. Mint amikor gyalogoltam a faluban és valamiért megálltam egy pillanatra és hátranéztem(én se tudom, hogy miért mert nem volt ott senki), amikor elindultam, akkor láttam, hogy egy gólya pont telibe fosott volna ha nem állok meg. =) Vicces sztori de igaz.
Biztos van ilyen a balesetekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!