Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha mindig a jobb...

Mit jelent, ha mindig a jobb oldalamon van gyulladas?

Figyelt kérdés
Mindig a jobb oldalamon betegszik meg valami, ez pszichoszomatikailag milyen jelentosegu?

2015. márc. 2. 20:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Es hogyan lehet treningezni a bal agyfelteket? Foleg, ha tul dominans, akkor nem a masikat kellen erositeni?
2015. márc. 2. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:
nemhiszem,h az lenne ilyen szempontból a domináns,hiszen a jobb oldalon beteg a tested.Azért mondom,h pontosan,mert itt a neten 1000 és 1 különböző és egymásnak ellentmondó dolgot írnak,h melyik fele miért felelős. A tréningezés pedig innen,mert most,h meg akartam nézni,ezt találtam: [link] :) szóval lehet érdemes próbát tenni! :)
2015. márc. 2. 22:02
 13/16 A kérdező kommentje:

mar vartam mikor fog ez elokerulni:)

ez alapjan jobb a dominans agyfeltekem, de barmikor meg tudom forditani, oda-vissza, es meg is tudom tartani barmelyik iranyban.

2015. márc. 2. 22:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az ember nem tudja külön-külön a jobb és bal agyféltekét eddzeni. Esetleg felfrissiteni lehet alvással, relaxácios gyakorlattal, meditáció, vagy csak egyszerüen háttérbe szoritani az agyadra negativan ható dolgokat, mint például az alkoholfogyasztás (nem azt mondom, hogy iszol, ez csak egy példa), és ha már az agyrol van szó, lehet, hogy stresszes vagy -ez sem jó az agynak. Hallotam TV-ben és olvastam meditációs, relaxácios gyakorlatokrol, de olyanról még nem hallottam, hogy "na most gyúrjunk egy kicsit a jobb agy féltekére, majd a balra"
2015. márc. 2. 22:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés, és utolsóval is egyetértek.Mind kettő hasznos lehet.
2015. márc. 2. 22:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Dehogy nem lehet fejleszteni a két agyfélteket. A bal agyfélteke felelős a beszélt és az írott nyelvért, a logikáért, a számolási . A jobb félteke felelős a mintázatok és formák felismeréséért, az arcvonásokra emlékezésért stb. Mindkettő különböző funkciókra specializálodott pardon elfelejtettem, hogy mi ketten ugyanugy irunk ekezetek nekul. Teso, ha hasznalni akarod a masik agyfeltekedet allj at jobb kezrol a ball kezre, vagy forditva, de hallottam mar olyan esetrol, akinek az at szoktatas miatt romlott a latasa pontosabban regen volt ez, meg apam meselte, mielott sittre vagtak volna, hogy regen az iskolaban a ball kezeseket jobb kezre szoktattak, emiatt fajt a fejuk es rosszabbodott a latasuk sok szerencset hozza :DDDD
2015. márc. 3. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!