Déjá vu mikor és hogy történik, történhet?
Figyelt kérdés
mi a magyarázata a szónak?2015. febr. 26. 20:20
1/6 anonim válasza:
Arra szoktuk érteni, amikor egy pillanat láttán eszünkbe jut, hogy ez már megtörtént egyszer velünk.
Mész az utcán, meglátsz egy arcot és hirtelen rájössz, hogy ez már megtörtént.
2/6 A kérdező kommentje:
valószínű nem jól tettem fel a kérdést,jelentését tudom,csak mi a magyarázata,mért van ez,olyankor szinte hihetetlen....
2015. febr. 26. 20:29
3/6 anonim válasza:
A hagyományos elképzelések szerint az okozza, hogy az egyik szemből néhány ezredmásodperccel előbb érkezik a látott kép az agyba, mint a másikból. A leedsi egyetem emlékezetkutató csoportja hipnózissal sikeresen előidézte a jelenséget. Ugyanez a kutatócsoport beszámolt egy vak emberről, aki szintén átélte a déjà vu-t halláson, szagláson és tapintáson keresztül. A vizsgálatoktól azt várják, hogy jobban megértsék a memória működését. Chris Moulin brit kutató és csapata szerint az emlékezet pillanatnyi zavara okozza. Egyik sem egyértelműen bizonyított tudományos magyarázat, sokan ezért a vallásban keresik a választ, mint például a reinkarnációban.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy azt jelenti, hogy átléptünk az új életünkbe, hogy ahányszor van ilyened annyiszor új életet kaptál. Szerintem jó nagy hülyeség...
6/6 anonim válasza:
Ha az ezósok tudnák ezekre a válaszokat, akkor nem lenne már olyan misztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!