Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudtátok hogy a Föld nem az...

Tudtátok hogy a Föld nem az eredeti lakhelyünk?

Figyelt kérdés

régen az elôdeink egy másik bolygóról jöttek hogy a Földet benépesítsék. a dinoszauruszokat kiírtották hogy mi lakjunk itt. ez

a bolygó eredetileg a gyíkoké. azért van ránk rossz hatással az itt lévô hideg éghajla

t, és azért undorodik az emberek többsége a kígyók, békák, gyíkoktól! ha a dínók nem haltak ki volna "csak úgy" akkor tovább fejlôdtek volna, és ma itt gyíkemberek lennének. nem pedig mi.

2015. febr. 22. 13:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen témába vágó elmélet kering világszerte, de egytől egyig csak találgatások. Egyik sincs alátámasztva rendesen, csak találtak egy leletet és abból az egy kavicsból egy egész teremtéstörténetet hoztak létre. De a legtöbb teória egybevág. A közös nevező pedig az űrből érkezett gyíkok, istenek, reptoidok, piramisok stb, ami mindegyikbe megtalálható, akárhonnan származik is az a lelet; Legyen maja, kelta, belsőázsiai, európai, magyar, indiai vagy a tököm tudja honnan, ezért elég nagyképűség lenne azt állítani hogy 100%ban hülyeség és kitaláció. Ugyanúgy mint az özönvíz, ami a világ összes teremtésmítoszában és kultúrájában jelen van, tehát arra se mondhatjuk hogy nem igaz. De a gyíkemberekre meg az ősi idegenekre nincs kézzelfogható bizonyíték, (vagy van csak eltitkolják :D) így marad az evolúcióelmélet meg a nyugati tudományos világfelfogás biztos eredetmondánknak sajnos, mert még mindig ez a legracionálisabb és a legtöbb alátámasztással rendelkező
2015. febr. 22. 14:35
 12/29 anonim ***** válasza:
Oszt' most hova kulázzak?
2015. febr. 22. 14:47
 13/29 anonim válasza:
100%
Azért gondoltatok ugyanarra a viccre, mert amikor még másik bolygón éltünk, működött a telepátia. Egy ősi képesség maradt meg bennetek! Ásó, kapa, nagy harang!
2015. febr. 22. 15:22
 14/29 A kérdező kommentje:
"bennetek"? akkor benned és a többiekben miért nem maradt meg?XD na jó viccet félretéve egy normális választ szeretnék. és mégegyszer elnézést aki komolyan vette!
2015. febr. 22. 15:46
 15/29 anonim ***** válasza:
Ez se nagyobb hülyeség mint bármelyik vallás. Ha most azt mondom hogy Jani az isten és az egész világ csak az ő álmában létezik, akkor abból is lehet világvallás ezer év múlva, amikor már senki se tudja ki az a Jani vagy hogy élt -e egyáltalán. Sosem szabad lebecsülni az emberi ostobaságot.
2015. febr. 22. 15:48
 16/29 anonim ***** válasza:
Én tudtam! Az én nagyanyám nagy anyjának a nagy anyja, akinek a férje volt az édes apja barátjának a haverja, annak a dédapjának a dédanyja, aki megsülte az ükapámat és letelepedett Magyarországon, annak a fiának a fiának fiának a fiának a fiának a fiának a fia, aki elvette az én nagyanyámat, később nagyanyámat eltalálta egy meteor és a nagyanyám terhes lett, de nem a nagyapámtól, hanem a meteorit ejtette teherbe. Kilenc hónappal később megszületett apám, aki egy hibrid földönkívüli meteor gyermeke, én pedig neki vagyok az édes kisfia, tehát nem ez ám a természetesen lakóhelyem!
2015. febr. 22. 15:53
 17/29 anonim válasza:

Azért bennetek, mert különleges képességgel vagytok megáldva hozzánk, muglikhoz képest.

Ja, hogy komolyság is kell. :) Szerintem nem extra dolog ugyanarra a dologra gondolni mással, velem nap mint nap megesik.

2015. febr. 22. 15:57
 18/29 anonim ***** válasza:

Igen kérdező, s ezt mivel bizonyítod?

Inkább azt kellene kérdeznem, hogy mit szívsz? Biztos jó erős anyag lehet.

2015. febr. 22. 16:03
 19/29 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és még eddig egy szál cigit sem szívtam. helyette érzékeny vagyok a lányok terén . már a nézésükkel befolyásolnak. és emiatt enyhén szólva máshogy nyúlok dolgokhoz!
2015. febr. 22. 16:09
 20/29 anonim válasza:
Kifejthetnéd ezt az érzékenységet, hogy megértsük a problémát.
2015. febr. 22. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!