Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik hisznek egy felsőbb...

Akik hisznek egy felsőbb erőben, sorsszerűségben, tőlük kérdezem: összefüggés lehet e két dolog közt?

Figyelt kérdés

Babára várunk 11 hónapja.... 10 hónapja halt meg egy rokon párom családjában(egy születés, egy halál).... 3 hónapja fogadtunk be egy cicát. Baba helyett macska "jött"?????

Vagy már túlparázom a dolgokat? De mégis furcsa hogy MOST nem igazolódik be.

Az első gyerekemnél a mi családunkban működött.... 2 haláleset, 2 gyerek.....

Vagy véletlen volt?

2015. febr. 10. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Én meg hatalmasat nevetek rajtatok, és szánalmat érzek hogy a 21. században még mindig itt tartanak egyes emberek.
2015. febr. 13. 09:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, és a kipártolást is! Én minden kedves válaszolónak zöld kezet adtam.... A hitetlennel nem foglalkozom ;-)
2015. febr. 13. 13:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Én sem foglalkoznék vele, ha nem szidná az édesanyámat privát üzenetben... Gyáva egy alak az ilyen, hogy egy névtelen oldalon pofázik ismeretleneknek.

Első voltam.

2015. febr. 13. 18:58
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves első! Kiakadtam ahogy olvastam, h privát üzenetben mit írt neked :-(

Szomorú hogy ilyen emberek vannak! Megértelek. Én se hagynám.

2015. febr. 15. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!