Kinek és Hogyan segített a Reiki a mindennapi életben?
Az első húdeokostól kérdezném, hogyha hülyeség, akkor miért lett az Ayurvéda, aminek része az energiakezelés is (pl a Reiki) a DOTE egyik oktatott tárgya?
Vajon Czeizel Endre miért kér energiakezelést, hogyha az hatástalan?
Fogalom nélkül írkálsz hülyeségeket.
"Évek óta ismerem önt, szerkesztettem a legutóbbi televíziós műsorát, azt semmiképpen sem gondoltam volna, hogy hinni tud a tibeti gyógyításban.
Korábban tényleg nagyon nem hittem az ilyenekben, és furcsa, hogy teljesen rászoktam, szinte függő lettem. Ez egy 45 perces, tapintásos kezelés, energiát kapok, és olyan belső harmóniát érzek, amire korábban nem voltam képes. "
Meg biztos azért vannak a jó eredmények is a klinikai vizsgálatoknál, mert hülyeség.
Kasai felhasználónak
Amit te írsu sajnos vannam olyan dolgok de azt nemtudom,hogy miért. Véleményt nem mondok mert nemtudom az indokot én sem.
De azt tudom,hogy a Jikiden,Tradi,Rai reiki ezek nagyon jók.
A 90 es években a Rai-t támadták,stb.Az egyik ismerősöm kért avatást a Jikiden ágazattól is,de a Rai-tól is. Nos amit tudott mondani,hogy: Jikiden-nél drágább az ár de sokkal jobban részletesebben van a tananyag,katolicizmus nélkül ami egy jó pont mert ugye a katolicizmusnak semmi köze hozzá,aztán még az is előnye a tárgyalt ágazatnak,hogy sokat gyakorolnak.További különbség a Mester szimbólumot csak avatásra használják.
A Rai-nál jóval olcsóbb az ár,katolikus vallás belevegyítve nagyon,felületes oktatás,a Mester szimbólumot használni lehet rendszeresen.
Na az illető energatikailag semmivel sem tapasztalt többet az egyiktől illetve a másiktól.
Amit te írtál a más rezgésre behangolás az lehet előfordul de olyannál aki úgymond avat hozzáértés nélkül.Mert ugye nem egy papír kell hozzá hanem gyakorlat és tudás.
#11 Pénzért, mi másért? Czeizelnek meg már rég elgurult a gyógyszere, amióta megtudta hogy halálos beteg.
Az meg hogy belinkelsz egy keresési eredményt, és ebből mi mazsolázzuk ki hogy mi az ami alátámasztja a képzelgéseidet, igencsak vicces. Konkrét bizonyítékot adjál vagy ismerd be hogy tévedsz.
A spiritualitás jobban nyilván van mindegyikünk életében mint azt hinnénk!
Nemszámít ki miben hisz ugyanis Isten mindenkinek jogot adott rá a szabad akarat döntésével a hit-ben is.
Úgy látom, hogy a Harvardon is csupa hülye van és ők is korruptak természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!