Van itt valaki aki harmadik szemet övező csakraáramlásokban?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok is érdekelnének2015. febr. 9. 20:37
11/17 anonim válasza:
Ezért imádom az ezó rovatot, mindig van ingyécirkusz :D :D
12/17 Mafuyu válasza:
Kedves noname valaki (beillesztettem volna a neved az édesem helyett), nem állt szándékomban itt többnek látszani, az egom pedig tökéletesen kihagyható, ezzel egyáltalán nem növelem, neked pedig pláne nem sikerül csökkenteni. A válaszom minősége megegyezett a te hangnemeddel, így nem értem miért is te vagy kiborulva, hogy hasonlóan válaszoltam. :) Valóban bunkó tett volt, hogy megvédtem magam, elnézésed kérem ezért. :) A "jah a Naruto-ban" hozzászólásod alapján te is ismered őket, a japán felfogást viszont nem áll szándékomban kifejteni, illetve a gyógyászati és bizonyított háttereket sem, nem csupán az létezik amit bizonyítottak a nagy tudósok, akik előszeretettel ferdítenek értékeket, kimutatásokat kedvük szerint, illetve mérnek értékeket, az általuk elkészített/ megtervezett műszerekkel. Az, hogy azt mondják ez így van és kész, nem biztos, hogy igazuk is van. Erre tökéletes példa lehet akár a történelem is, amit megannyiszor lehetne megváltoztatni mert hopp még egy lelet, ami ellent mond. És így sem közelítik meg a valóságot. A lényeg, hogy feltettek egy kérdést, amire válaszoltam, (hozzáteszem az oldalnak ez a lényege) innentől fogva úgy lehetett volna ezt megoldani, hogy a te válaszodban kitérsz arra, hogy szerinted a kérdésben feltett "dolog" miért nem létezik, esetleg rácáfolsz az én válaszomra. Nem pedig rögtön nem éppen kedves hozzászólással illetsz engem. És akkor máris megszűnt ez a feszültség. Pontosabban ki sem alakul. Nem kívánok anyázásokig elmenő válasz áradatot létrehozni. :)
13/17 anonim válasza:
Nem téged minősítettelek, hanem a narutó által közölt hamis információkat.
Nem válaszoltál a kérdésemre.
Senki sem kért mérhető, tudomány által elismert eredményeket. Ellenben több ezer könyvet írtak az elmúlt évszázadokban erről a témáról. A te verziódról még egyet sem találtam, ezért kértelek meg, hogy amennyiben birtokában vagy egy ilyen írásnak, oszd meg velem.
14/17 Mafuyu válasza:
Ez esetben én értettem félre a hozzászólásod, bevallom, tényleg elnézést érte. Kérlek írj rám privátban, összeszedem az olvasottakat, és elküldöm neked.
15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a normális és a vicces válaszokat. A kérdést igazából csak poénból tettem fel, nem gondoltam volna, hogy ez a hülyeség tényleg létezik ... (Mármint a harmadik szemet övező csakraáramlás) xd
2015. febr. 11. 11:14
16/17 anonim válasza:
Epic. Mikor megmagyarázzák hogy az is létezik amit a kérdező sem gondolt komolyan.
17/17 anonim válasza:
A kérdésed majdnem helyes volt.
Lehet összekapcsolódni és létrehozni egyfajta áramlást a harmadik szemmel.
Két ember össze tud kapcsolódni az összes csakrájával.
Művelni nem művelem, vagyis nem tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!