Hogyan lehet a megérzési "képességet" fejleszteni?
Tudom hülyén hangzik, meg biztos be fognak egy páran szólni, de vannak dolgok amiket megérzek és be is következnek. Pl.: két útvonalon mehetnék haza, az egyiket választom, de belülről jön egy érzés "egy hang" hogy pedig jobb lenne a másik út. én nem hallgatok rá (meg kiváncsi is vagyok) és a vége az hogy tényleg dugó van, vagy le kell szállni a villamosról stb., szóval jobb lett volna a másik útvonal.
Vagy vizsgával kapocsaltban volt olyan hogy azt gondoltam racionálisan hogy tuti megbuktam, de volt egy olyan nagyon erős belülről jövő érzés hogy "sikerült, átmentem", és ezt az érzést egy darabig nem is tudtam elnyomni. akkor nagyon hülyén éreztem magam, mert tényleg nem láttam rá esélyt hogy meglegyen a vizsga, és a vége az lett hogy átmentem (írásbeli vizsga volt délelőtt és délután volt eredmény)
Ilyen "képességet" lehet fejleszteni? Hogy? Nem "boszorkánykodom" mágiázok jósoltatok meg ehhez hasonlóak, de ezeket a dolgokat elég nehéz figyelmen kívül hagyni és ha lehet akkor már a javamra fordítanám.
Koncentráció.
Én ezt csinálom jövőbelátással.
Tégebben csak kis fos deja-vuim voltak.
Mostanság minden héten 40X-200X van deja-vum s kis százalékuknál belelátok alternativ jövőkbe is nem csak egybe.
"J ügynök!
nem tudom miről beszélsz nem csaltam
vizsgán soha, de hát mindenki magából indul
ki!"
Dehát kérdező nem is mondtam ilyet, én magamról beszéltem, csak valaki eszes módon letörölte a válaszomat, mintha nem tudnám :D a másik felét nem is csesztetésből írtam, hanem iróniából, hogy érzékeltessem a megérzések közötti különbséget. Nem azért mentél át a vizsgán, mert valaminél fogva előre megérzed a jövőben történteket, hanem azért, mert tanultál tudat alatt tudod, hogy képes vagy rá, de tudatosan bátortalan vagy érted? A másik dolog következtetés, vagy egyszerű véletlen, mivel valószínűleg nem egyszer mentél azon az úton valamennyire tudsz következtetni arra, hogy dugó lesz. Ha az ember két választás előtt áll mindig eszébe jut a másik út, utólag már későn jön a megvilágosodás. Nem vagyok én rosszindulatú ember, akármennyire is hiszed, mert nem az a rossz ember, aki őszintén válaszol neked, a rossz ember az, aki jóindulatúnak tettei magát és a végén a fejedre tojik tévútra vissza a hülyeségéből kiindulva.
J!
Nekem úgy jött le hogy cikizni akartál!
Ami a vizsgát illeti: igen tanultam (akkor is), de őszintén nem gondoltam hogy sikerül, de azt az érzést erőszakkal sem tudtam elnyomni. Most cikizhetsz magyarázhatsz én tudom hogy mit éreztem.
Mindegy én hajlok egy picit a spritualitás felé.
Engem ez érdekel, mindenféle okkult dolog nélkül.
Téged nem érdekel. Ez olyan hogy valaki csak a gyógyszerekben bízik valaki meg a fokhagymában és ha megvernék se venne be antibiotikumot. Szerintem meg ott (is) van középút. Ennyi!
De köszönöm hogy megosztottad velem a véleménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!