11/18 A kérdező kommentje:
Azt csak te gondolod hogy kitaláltak:D
2015. jan. 25. 00:10
12/18 anonim válasza:
Én is egy sárkány vagyok amúgy, Therax nemzetségből. Hát felvesszük az emberi alakunkat és úgy, mivel jobb a puha bőr közben mint a pikkely.
15/18 Missi_Key válasza:
tudod amikor a méhecskék...nem kezdjük a virágokkal :D
16/18 anonim válasza:
Úgy, mint anyád meg apád..... és lettél te!
17/18 anonim válasza:
Ne vicceljetek már, hallottatok valaha is női sárkányról? Anyósokat és házsártos feleségeket leszámítva...
Köztudomású hogy a sárkányok királylányokat rabolnak el feleségnek. Én nem szeretnék belemenni a részletekbe, ezért inkább rámutatnék, hogy a sárkányok ritkaságának az lehet a magyarázata, hogy ma már meglehetősen kevés királylány van és őket is jól őrzik.
Vegyük észre hogy az emberi ész milyen egyszerűen diadalt aratott e fenevadak felett, nem kellenek ide lovagok meg csata, elég volt a királylányok számát csökkenteni.
18/18 anonim válasza:
vesznek a kecskéktől egy szekeret amiben van cuccli. na most a cucclit megsózzák, és kész is van a pici sárkány. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!