Az igaz hogy a szexuális kisugárzását vonzerejét valakinek lehet érzékelni a távolból is?
Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 23:11
1/8 anonim válasza:
Nem. Azt érzékeled, hogy neked tetszik-e vagy sem.
3/8 anonim válasza:
1-es hozzászóló: Ha valaki csak annyit érzékel valakiről, hogy tetszik neki, az nem szexuális kisugárzás. A szexuális kisugárzás az, amikor első pillantásra valaki szexuális vágyat ébreszt benned. És minél tovább nézed, annál inkább. Sok szép nő van, de nem mindegyiknek van szexuális kisugárzása.
4/8 anonim válasza:
Igaz. Ezt hívják látásnak. Látótávolságon túlról távcsővel, vagy elektromos kütyükkel lehet érzékelni.
6/8 anonim válasza:
Igaz..tapasztaltam...illetve én csináltam...
7/8 anonim válasza:
Ez azon képességek közé tartozik, melyeket nem lehet tanulni. Ezekkel születni kell. S mint minden visszafelé is magyarázható, ha csak némely ember képes erre, felmerül a kérdés, hogy valóban a hölgynek van e sugárzása, avagy az érzékelő elméje játszik fura ritmusokat.
Az biztos, hogy minden ember életében van egy ilyen pillanat, de az is megadatott hogy többször is lehet próbálkozni. Zömében a kikosarazás kellemetlenséggel párosul.
8/8 anonim válasza:
Dehogynem lehet tanulni... Ugyanmár... Majd benne van a génünkbe mi? Azt akiből hiányzik az bukta... HEhehee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!