Hány év lenne megtanulni a telepatikus kommunikációt?
Akkor megsúgom neked előttem levő válaszoló, hogy működik. Ha hülyeség lenne, nem tanultam volna meg. Igaz nem mesteri szinten megy, de megtudom csinálni. És, ha én megtudom csinálni, akkor más is. Nincs olyan, hogy lehetetlen. Csak a tudomány ismeri a "lehetetlen" szót. A spiritualitás és az elme nem. Az elme nem ismeri a "nem" szót. Ezt könnyen alálehet támasztani, már alá is lett.
Például, mikor arra gondolsz és azt mondogatod, hogy "Nem akarom ezt az állást". Akkor azért is azt az állást kapod. De miért?
Mert az elme mint írtam a "nem" szót nem ismeri. Éppen ezért, ő ezt értette:
"akarom ezt az állást".
És ez alól nincsen kivétel, senki elméje nem ismeri a "nem" szót. Az agy ismeri és nem a lélek.
Ezért nyugisabb a meditáló ember, mert neki az elméje és a szíve van nyitva, nem pedig az egója. Mikor meditál valaki, akkor egy olyan szintre ér, ahol nem lehet felidegesíteni, (ott könnyebb a telepátia(alfa szint)), ott békesség és csönd van, minden haragtól és ítélettől mentes az ember. Ott nincs ellenállás. Oda nem tud behatolni az egó, soha. :)
Kérdezőnek, Jó gyakorlást a telepátiához. Ha érdekelnek gyakorlatok, akkor írj üzit és linkelek egy oldalt. :)
Hajrá, és ne add fel! :D
Felesleges volt ennyit bepötyögnöd.
Elküldhetted volna neki telepatikusan is, egyenest az agyába.
#16 (kérdező)
Mi ez a "királyi többes"?
.
Egyedűl nem fogod megtanulni.
Nevezetesen azért, mert nem megengedőleg feltételezve neked sikerül a telepatikus "adás", de ki az aki veszi?
.
A "kommunikáció" eleve kétirányú kapcsolatot jelöl. Oda és vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!