Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elátkozott iskola! Lehetséges ez?

Elátkozott iskola! Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, furcsán hangzik a kérdés, de elég furcsa dolgok is történnek itt.

Az idén 4. éve, hogy a sulinak vagyok a diákja és az elmúlt 3 év alatt nem volt példa ilyen jellegű vagy hasonló eseményekre. A gond a következő: a sulimban még el sem telt 4 hónap, máris már rengeteg rossz történt, pl. rengeteg igazgatóit kaptak és mindannyian közel ugyanazon dolgokért és az éven az utóbbi 2 hónapon belül 3 baleset történt tesi órákon:

1. Osztálytársamat erőből fejbe találta a plánkról visszapattanó kodárlabda. Következménye agyrázkódás lett.

2. A mi tesi óránk alatt egy másik osztályban tanuló lány magasugrásnál rosszul ugrott és fejjel érkezett a kemény padlóra. Következménye ugyancsak agyrázkódás lett.

3. A mai napon egy idősebb lány magasugrásnál kificamította a térdét és most gipszben van a lába.

Kezdek félni! Szerintetek átok ül az iskolánkon? Kérlek, normális válaszokat adjatok! Köszönöm! 16/L

2014. dec. 11. 19:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sajnos ezek a balesetek benne vannak a pakliba. (Nálunk így mondják)
2014. dec. 12. 06:07
 12/13 A kérdező kommentje:

Most komolyan, viccesnek hiszitek magatokat néhányan a válaszolók közül? Elárulom, hogy magatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt! Mi az, hogy sok az értelmi sérült nálunk?! Azt se tudjátok, melyik épületről van szó és melyik városban! Istenem, ennyi barmot...

Amúgy a kastélyról írónak: elvileg a mi sulink egy régi zsidó temető felé épült, de ez valószínűleg csak szóbeszéd... De a temető ott van mellette, szóval bármi lehetséges.

Amúgy meg a tanáraink egyáltalán nem hanyagok, számtalan balesetet megakadályoztak már... Csak ez az év furcsa nekem.

2014. dec. 15. 06:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező: Ugyan mit vársz itt? :)

Amúgy meg lehetséges (Igen, mondom én ezt úgy, hogy hiszek az ilyenekbe...)

2014. dec. 15. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!