Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Léteznek démonok meg szellemek...

Léteznek démonok meg szellemek? Teljesen be vagyok f0sva! Help 13/l

Figyelt kérdés
Szóval sosem értettem az ezotériásokat. Az előbb felolvastam egy kérdést a szüleimnek (,,Mit kell csinálni ha találkozol egy démonnal vagy szellemmel...?'') Mire anyukám elkezdett valami olyasmit magyarázni hogy vannak démonok akiket kerüljek, de magyarázott angyalokról is... Nem is emlékszem, mert apukám rögtön közbeszólt, hogy ez baromság... Heves vitákba kezdtek. Az ordibálás nem csillapodott, ezért bementem a szobámba. Kint viharzik... őszintén szólva betojtam.
2014. dec. 1. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A démonok elkorcsosult emberi lelkek az angyalok nem léteznek.Nem kell félned mert te egy erősebb lény vagy náluk mert van tested,ha akármikor is elkezd egy zavarni parancolj neki. :D Bízz bennem.Írj privátban
2014. dec. 2. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:
A kérdéseidre a választ megtalálhatod itt: www.jw.org
2014. dec. 3. 06:04
 13/15 anonim ***** válasza:

A kérdéseidre a választ megtalálhatod itt: www.jw.org

[link]

2014. dec. 3. 06:05
 14/15 anonim ***** válasza:

5. vagyok

Kedves Kérdező .

Írnok még 1-2 dolgot , remélem ezzel egy kicsit tisztul a kép.

1. Az ezotéria a bölcsesség tudása volt mindig ( ősidők óta ) ma azért van lenézve , befeketítve stb. mert egy magas bölcsességi szintet elért embert nem tudnak befolyásolni sem vallások sem pártok , kormányok stb. Ezért a jelentésének megfelelően titkos tudás a mai napig .

2. Mit is mond az ősi bölcsesség ?

A földet egy tökéletes egyensúlyban lévő élőlényként kell látni ( föld anya) aki mindig vissza állítja a tökéletes egyensúlyt ha megborul is . Pl : az ember által aki túl messzire megy ( pusztítja , szennyezi a természetet ) Mint élőlény szellemisége ,szellemvilága van , amivel mindent harmóniában tart . Az embernek mindent megad ami az élethez kell amíg szereti és tiszteli a földet .

Ha megfogadod a tanácsom két dologra figyelj .

Az ok és hatás törvénye , ha jó okot hozol létre jó hatása lesz ( ki mint vet úgy arat , ez a karma ) Ezért próbálj pozitívan gondolkodni , érezni és tenni . Így harmóniában leszel a földel a szellemvilággal és magaddal .

Démonok nincsenek csak jó és rossz történéseket irányító szellemek , ezek az un. isteni gondviselés teljes kontrollja alatt teszik a dolgukat , elősegítve mindazt amit az embernek az élete folyamán meg kell tanulnia .

2014. dec. 3. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:
2015. febr. 4. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!