Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért szólal meg a csengőm?

Miért szólal meg a csengőm?

Figyelt kérdés

Már harmadik napja különböző időpontokban egyszer megszólal a csengő. Közel az ablak azonnal kinézek, de senki sincs az utcán.

Jelent ez valamit?

2014. nov. 27. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Van egy vetélytársnőd aki ezzel szórakozik.

Nekem is volt, onnan tudom, hogy kiderítettem.

2014. nov. 27. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Jó móka. :D Mi is csináltuk annak idején. Úgy hívják, hogy gyerekcsíny. :D Felveted az ötletet a haverodnak (már elkezdsz bizseregni benned valami és felcsillan a szemed), aztán kiválasztjátok a házat, az adrenalin már a csúcs felé tart, és egyszer csak eljő az a fenséges érzés, amikor megnyomod a csengőt és elkezdesz rohanni miközben az izgalomtól és az adrenalin lökettől hihetetlen módon elkap egyféle röhögő görcs, aztán hirtelen aláfagy amikor "gyertek csak vissza kis roha.ékok" kiáltást meghalljátok. Uccu neki. :D :D Istenem azok a szép gyerekkori élmények. Aztán másik ház és a napot egy jó napként tudod elkönyvelni. Azonban, amikor megszólal a ti csengőtök vacsora közben összeszorul a gyomrod, hogy kiderült a kis adrenalin löketet követelő gyerekcsínyetek és megjött a tulaj, hogy elbeszélgessen édesapáddal. :D De amikor rájössz, hogy csak anyád barátnője jött át az megint egyfajta adrenalin sokk. :D

Ui: de az is lehet, hogy csak zárlatos a csengőtök. Bár ez nem olyan vicces. :D

21/f. :D

2014. nov. 27. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A mocsoládi csengetődémon nézett ki magának, el akarja rabolni a lelkedet.
2014. nov. 27. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg, hogy zárlatos a csengőd, az enyém is ezt csinálja, 1-2 naponta magától megszólal, onnan tudom hogy nem más nyomkodja, hogy behoztam a kapcsolóját, és után 1 perccel megszólalt.

Amúgy te arra vágysz, hogy azt írjuk, a szellemek járkálnak és azzal szórakoznak, hogy téged idegesítsenek. De azoknak van jobb dolguk is szerintem...

2014. nov. 27. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején egy gyilkosság történt a házban. A gyilkos a csengő megnyomásával jutott be (beengedték mert postásnak álcázta magát). Ez még régen volt, volt halálbüntetés. A gyilkost felaksztották. A szelleme azonban túl erőszakos volt ahhoz, hogy eltávozzon. Itt ragadt és állandóan járja szörnyű tetteinek helyszínét. Nálad a csengőt nyomkodja, ahogy azt tette azon a baljós napon is...
2014. nov. 27. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaj ez a deggial megint itt van. Az én történetem viccesebb volt. :D
2014. nov. 27. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!