Mennyire éltek a holdnaptár szerint?
Én minden nap elolvasom,mert a Hold bizonyítottan nagy hatással van az életünkre.Általában követem is,amit aznapra ajánl,és igyekszem kerülni,amit nem ajánl.
Ti hogy vagytok ezzel?
Semennyire, de engem érdekelnek az ilyen dolgok, úgyhogy utánanézek.
Tapasztaltál valami változást?
Engem személy szerint eléggé befolyásol,például növő holdszakaszban energikus vagyok,élettel teli,teliholdkor alig bírok aludni,aztán fogyó holdszakaszban sokkal kevesebb az energiám,az életkedvem.
Egyébként rám az is teljes mértékben igaz,amit a horoszkóp ír. Nyilván nem a femina.hu-n kell olvasni,az ilyen oldalak tényleg nagy hülyeségeket írnak,de egy színvonalasabb könyvből sokmindent megtudhat az ember.
"Engem személy szerint eléggé befolyásol,például növő holdszakaszban energikus vagyok,élettel teli,teliholdkor alig bírok aludni,aztán fogyó holdszakaszban sokkal kevesebb az energiám,az életkedvem. "
Ezeket én is tapasztalom, és nem tartom hókuszpókusznak. Amikor lebetegszem, depisebb leszek...stb...az általában vagy fogyó, vagy újholdkor történik, megfigyeltem.
Állítólag a haj is jobban nő, ha növő holdnál vágod (mármint nem este, amikor a hold felkel, természetesen, hanem aznap, vagy azokban a napokban, mikor a hold "növekvő fázisban van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!