Miért kapcsolt be magától a DVD-lejátszó?
Figyelt kérdés
Pár napja reggel tévéztem, tehát csak a tévé távirányítója volt nálam (mindkettő Philips), amihez nem nyúltam hozzá. Hirtelen a DVD lejátszó bekapcsolt és kinyitotta cd-tartó tálcát.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de máshol nem válaszoltak... :(
2014. okt. 26. 22:13
1/10 anonim válasza:
A mienk is csinált ilyet, a DVD-vel nem lehet valami?
2/10 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, tv-nél is és a dvd-nél is kitudja..
3/10 anonim válasza:
Az en szobamban meg a tv kapcsol be magatol fojton. Van,hogy ejjel arra ebredek,hogy megy a tv,pedig kikapcsoltam volt. Biztos,hogy nem szorakozik semmi,meg be sincs programozva se semmi. Nem talaltam semmit ami megmagyarazhatna. Igazabol,nem is gondolok semmire,meg nem izgat. Csak neha idegesito,hogy ejjel magatol bekapcsol,meg mindig a 3as csatornara valt at.
4/10 A kérdező kommentje:
már régóta nem használtuk, szóval nem tudom, azóta nem mozdult meg, csak meglepett
2014. okt. 26. 22:47
5/10 anonim válasza:
Próbáld meg hogy kiveszed a távirányítójából az elemet. Vagy ha már régi, új elemeket raksz bele.
6/10 anonim válasza:
Biztos a szellemek filmet néznek, miközben te alszol. Azt mondom menekülj!!! menekülj!! menekülj abból a házból, az kész tébolyda!!! fuss! fuss! fuss!
7/10 frank1997ize válasza:
A haverom telefonján is egyszer megszólalt magától egy olyan zene ami rajt sincs a telóján.egyszer meg egy olyan ami rajta volt.nekem isvfordult már ilyen elő.meg olyan is hogy magától bekapcsolt a számítógépem.de az a furcsa hogy mindig csak este történik az ilyen.
8/10 A kérdező kommentje:
a dvd irányítója ott volt közvetlen a lejátszó mellett, esélyem se volt hozzányúlni
2014. okt. 27. 06:52
9/10 anonim válasza:
Nekem a laptopom szokott magától elkezdeni zúgni, ha nem kapcsolom ki csak lecsukom. Szerintem attól van, hogy nagyon beporosodott belül, és valami érintkezési cucc lehet. Lehet a dvd lejátszóval is ez van.
10/10 anonim válasza:
Azért írtam az elemes dolgot, mert velem is volt már ilyen és nekem ezt tanácsolták és bevált. A merülő elem egyes távirányítókban okozhat olyat, hogy jeleket küld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!