Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik visszatérnek a halál...

Tarnai kérdése:

Akik visszatérnek a halál után, és meg vannak győződve róla h van mennyország, mindig a jó emberek közül kerülnekek ki. Namost mér?

Figyelt kérdés
Merhátugye lehet h valaki vissszajön a halál után, de mondjuk a pokolra kerülne (életvitele alapján), azis a mennyországba került véleletlenül? Vagy az (életvitele alapján) vissza se jön tutira aki a pokolra került? Annak aki meghalt de visszajön (a mennyországból) annak később tutijegye van a mennyországba, vagy ez még változhat (életvitele alapján)?

2014. okt. 22. 14:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem létezik pokol, se mennyország. Halálod után az vár, amilyennek elképzelted a túlvilágot. Amíg a szellemed felkészít a következő dolgodra, addig te ebben a kreált állapotban pihensz.
2014. okt. 22. 22:31
 12/18 anonim ***** válasza:
20%
Sokan fognak csalódni, haláluk után. Csalódnak azért amiért ne hittek.
2014. okt. 22. 22:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Senki se fog csalódni a halála után.. A csalódás egy érzelmi reakció, az érzelmi reakcióhoz agy kell, amivel érezzük a csalódást, és észleljük a környezetünket.. Erre egy agyhalott agy nem képes, tehát csalódni se tud.
2014. okt. 22. 23:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is csalódni fogok, amikor megtudom, hogy van a halál után is élet, de akik hisznek benne, soha nem tudják meg, ha nincs!

.

"Akik visszatérnek a halál után..."

Hibás fogalmazás!

Nem a halál UTÁNI, hanem a halálKÖZELI állapotból térnek vissza!

.

Ha van halál utáni élet és van onnan visszatérés, akik a Mennyországot látják, csak azt látják, hova kerülHETnének, ha olyan életet élnek, aminek jutalma az odakerülés.

Akik pedig életük szerint nem a Mennyországba fognak kerülni, azok azt láthatják, mit veszítenek!

.

Ha a kóbor és egyesekben félelmet keltő szellemeket leszámítjuk, még senki nem tért vissza halála után. Az említett szellemek pedig nem adnak felvilágosítást.

2014. okt. 23. 15:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Álljunk meg egy szóra.

Vannak számos esetek a halálközeli élményekről. Többféle beszámoló létezik. Szerintem nem csak az agy játéka és hallucináció ami lezajlik ebben az esetben.

Van, aki például meg tudta mondani, hogy néhány szobával arrébb mit látott és hallott. Ezt biztos nem az agynak tulajdonítható be, és nem is hallucinációnak. Erre nincs ésszerű magyarázat.

A mennyországot úgy írják le, mint egyfajta boldogsággal, szeretettel teli érzetet, helyet. A poklot pedig úgy jellemzik, mint egy rémálmot, nyomasztó rossz érzésnek.

Ezt addig nem fogjuk tudni, amíg meg nem halunk.

2014. okt. 24. 20:44
 16/18 anonim ***** válasza:
15-ös, nagyon sok kutatás folyt már, és folyik is ezen a téren. A halálközeli állapot egy rejtélyes dolog... Ahogy az agy is maga.. Én egészen biztos vagyok abban, hogy minden amit megtapasztalunk halálközeli állapotban igenis egy biokémiai okokból eredő állapot... Az olyan beszámolók, ahol pontosan megmondta a haldokló, hogy több szobával odébb mi történik, rendkívül ritka.. 10 000-ből 1.. A legtöbb még azt se tudja pontosan megmondani, mi történt ott, ahol a testéért küzdöttek, bár ott gyakrabban van beletrafálás. Ugyanakkor nem elhanyagolható tény az, hogy bebizonyították a telepátia létezését, mégha ez elég csekély mértékben létezik csak, de egyértelmű jelek vannak mégis. Könnyen lehet, hogy a haldokló agy sokkal érzékenyebb azokra finom energiákra ilyenkor, amiért a telepátia felel... Ettől még nincs Isten, és nincs túlvilág sem...
2014. okt. 24. 22:20
 17/18 homo ludensz ***** válasza:
Útóljára hozzászóló te nagyon felszínes célokkal szegélyezett életet élhetsz. Gyűjthetsz pénzt,vagyont,elismertséget és mondhatod hogy ezek jogszerűen a tieid. Birtoklod holott csak használod mint a cipődet, vagy a képességeidet. Ma mindened van (a lehetőségeid szerint) és holnap semmid mert te sem vagy más csak egy eltakarításra váró néhai X Y. Tudom egyszer én is és te is ki fogunk lépni a kapun csak én bízom benne hogy a Teremtő (Isten) vezetni fog az ismeretlenség homályában. Én ezt hitnek nevezem amit te az agy kreációjának titulálsz.
2014. okt. 25. 10:17
 18/18 A kérdező kommentje:
Koncetrálnátok a kérdésre, ha már billentyűzetet ragadtok?
2014. okt. 27. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!