Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ismeritek Avatarát? Láttátok...

Ismeritek Avatarát? Láttátok már valamelyik előadását?

Figyelt kérdés
A youtubon láttam pár előadását,és meg kell mondanom nagy hatással voltak rám.Sokmindenre választ kaptam,szinte megvilágosodtam.Volt valaki,akire még hasonlóképp hatással volt ez a csodálatos okos nő?

2014. okt. 9. 21:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

>Villás Béla, Balogh Béla

Ők is irtózatos baromságokat írnak. A másik kettőt nem ismerem.

2014. okt. 11. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:
2014. okt. 13. 10:02
 13/16 skyfall_1 válasza:
0%

Nézd, ha valóban az igazságot keresgéled, akkor ne számíts arra, hogy bárkire is adhatsz. Sokat kell ahhoz kutatni, hogy az apró részletek összeálljanak és még az se biztos.

Mond igazságokat persze, de köré van építve azért más is. Persze, lehet h a legjobb szándék vezérli, de ő is egy csatorna, a csatorna pedig torzul mert felhigul a személy lényével. Tehát senkk se tudja átadni a mélyebb összefüggéseket.

A jó hír viszont h minden ott van benned. Ettől szuper a dolog, hogy nem vagy kötelezve mások szentnek és sérthetetlennek mondott állításait elfogadd. Ezért van józan eszed és persze a szív is kell. ;)

További jó csemegézést.

2014. nov. 5. 18:29
 14/16 skyfall_1 válasza:
0%
*** a mélyebb összefüggéseket KRISTÁLYTISZTÁN.
2014. nov. 5. 18:32
 15/16 anonim válasza:
Villás Bélát azért ne keverjük a többi közé...
2016. máj. 20. 21:13
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
Én nagyon szeretem hallgatni, sok okos és elgondolkodtató dolgot mond.
2016. jún. 27. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!