Mi a véleményetek a túlvilági (halál utáni) létről?
Én sokat olvastam a halálközeli "élményekről", de mind ugyanazt mondja. Spilernek van igaza. Két közeli rokonom is van, akit újraélesztettek, de egyiknek sem volt semmilyen élménye a kómás állapotáról.
Még az sincs bebizonyítva, hogy van lélek. Nem csak a levegő távozik el a testből a halál pillanatában.
Jó a kérdésed. A halál után lét van. Az élet, itt az anyagban lehetséges csak. A TEREMTŐ úgy találta ki a rendszerét, hogy minden épelméjű embernek rendelkezésére bocsátotta a bizonyítás lehetőségét önmaga felé, a saját átélt tapasztalatai alapján. "Mindig" megtudjuk az igazságot és "mindig" elfelejtjük az új tapasztalásért.
Egy bizonyos fejlettségi szinten már emlékezni fogunk az összes anyagi létünkre/életünkre.
Lelkünk Titkai 1., az ebben leirtak.
Nem veletlenül van eltakarva elölünk, oka van. Ha valaki keresi a valaszt, es nagyon fontos neki, akkor több-kevesebb a tudomasara jut "direkt" almok formajaban is, anelkül h barkitöl-barhonnan informalodna. (Ahogy nekem is, meg mielött olvasni tudtam volna, majd mielött ilyen könyveket olvastam volna, es az ember rajön, h tenyleg van valami az ezzel foglalkozo könyvekben.)
A tudomány szemszögéből nem szabadna, hogy fennmaradjon a tudat a test halála után. Mert a tudomány abból a hasonlatból indul ki, hogy ha a számítógépedet tönkreteszed, vagy kihúzod a konnektorból, akkor az azon futó program is azonnal leáll, megszűnik, törlődik a memóriából.
Halálközeli élményeket csak a rövid időre halott emberek fele tapasztal, szóval ez sem törvényszerű. Elméletileg mindenkinek meg kellett volna tapasztalnia akinek leállt a szíve néhány percre és mégsem. Akik megtapasztalták, azok nagyon hasonló dolgokat éltek át és ami még fontos, hogy leállt percekre az agyuk, azaz még annyira sem működhetett, hogy hallucináljanak, vagy álmodjanak. Emberek vannak, akik végignézték és vissza tudták idézni az újraélesztésüket. Kérdés, ez hogy lehet.
A bibliát ne keverjük bele, nem fogok idézgetni, de egyszer azt állítja, amit váltig szoktak idézgetni, hogy a halottak teljesen megsemmisülnek, egyszer meg azt, hogy van mennyország és aki meghal, az oda kerül.
Azt az érdekességet leírnám, hogy sok orvos vallásos.
Neked van velemenyed, es ha igen, mi a velemenyed?
(en leirtam korabban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!