Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan és hol tudok bűvészetet...

Hogyan és hol tudok bűvészetet tanulni?

Figyelt kérdés
Szeretnék bűvész lenni, nagyon sikeres, nagyon komoly, ezt komolyan is gondolom. Mik a tapasztalataitok, esetleg privátban valaki hajlandó volna segíteni elindulnom valamerre?

2014. okt. 3. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Vannak tanfolyamok, írd be a keresőbe, hogy bűvésziskola és találsz többet is.
2014. okt. 3. 17:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. okt. 3. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:

A legtöbben könyvekből tanulják, és aztán rengeteget gyakorolnak. Én annak idején gyerekként Rodolfo bűvészdobozzal kezdtem. :)

Nagyon sok segítséget kaphatsz itt is: [link]

2014. okt. 3. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
A bűvészetet nem keverném össze a mágiával. :)
2014. okt. 4. 08:24
 5/5 anonim válasza:

Én a külföldi oldalakat/könyveket javaslom. Itt trükkök/DVD-k/könyvek darabjáért kell fizetni, be is mutatják (kameratrükk nélkül) hogy néz ki, vagy a 'termék' leírásában van róla szó. Ennek az az előnye hogy nincs olyan mint egy bűvésziskolában, hogy valamit 6x látsz mást meg soha te döntöd el miért fizetsz és miért nem...

Én az Ellusionist.com-ot, és a Penguinmagic.com-ot használom erre. Alapvetően könyvekkel kezd mert azok alap dolgokat megtanítanak és utána sok (fizetős) trükkre saját magad rájössz. Miután megvan az alap CSAK! azután vegyél DVD-t/videót.

Ellusionist-ről mindent merek ajánlani, Penguinmagic-ről meg inkább a Penguin LIVE-ot nézd (30$ és sokszor 2-3 órás videók trükkel+magyarázattal, kiemelten ajánlom Dani DaOrtiz LIVE 2-t).

Ha egyéb kérdésed lenne nyugodtan írj privátot, segítek legjobb tudásom szerint.

Addig is nézz youtube csatornákat:

http://www.youtube.com/user/howtoDisturbReality

http://www.youtube.com/user/xavierperret1

2014. okt. 7. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!