Ezek szerint lehetséges a levegőevés? Eme Megdöbbentő filmről mit szólsz?
Akahi és Camila, egy ecuadori fiatal pár, aki 4 éve él étel és ital nélkül. Nem arról van szó, hogy nem táplálkoznak, hanem arról, hogy nem esznek ételt. Az univerzum magasabb energetikai rezgéseit alakítják át a test energiájává, így annak nem kell cukor, zsír elégetésével energiához jutnia.
Egy magas energetikai szintű, spirituális tudatállapot elérésekor a szervezet alkalmas lehet erre a fajta táplálkozásra állítják. Vigyázat ! Ha nem tudod elengedni a kicsinyességet, a félelmet, dühöt és minden negatív érzelmet alacsony rezgésszinten maradsz és nem tudod ezt a táplálkozási formát elsajátítani, mert ehhez megvilágosodás szükséges.
http://www.youtube.com/watch?v=QQbF_E-NlyA
A video igen érdekes. Felfedi, hogy a levegőevés miként lehetséges. Mit gondolsz erről?
Én eme kérdésen döbbentem meg! Ez a kérdés pont olyan szintü mint a fény evés.
Mégis kérdem én emberek, hol a józan paraszti ész?
Mióta vagyunk mi növények?!
Gondolkozzunk!
Nem, nem lehetséges. A levegőben nincs semmi olyan anyag, amiből a szervezet fel tudná építeni magát. A rezgés pedig mindössze egy folyamat, azt nem lehet energiává alakítani. Sőt, energia sincs, az is csak egy függvény. Általános iskolai tudással már betegre röhögi magát az ember ilyen állatságokon.
De tessék, lehet nyugodtan levegőt enni! Hajrá, evolúció! (Csak annyit kérek mindenkitől - a gyerekeket ne akarjátok levegővel és fénnyel táplálni!)
Én nem mondom, hogy mindent feltétel nélkül higgyünk el, de abban azért kiegyezhetünk, hogy a világról a működéséről és a lehetőségeinkről szinte semmit nem tudunk. Tehát ha azt mondtad volna 500 éve, hogy ló nélküli járművek fognak száguldozni, vagy több ezer kilométerre élő emberrel tudsz majd úgy beszélgetni, hogy közben látjátok is egymást, akkor máglyán végezted volna.
Oké, ez biológia, de ismerünk olyan egysejtűeket, amik több ezer évre képesek magukat konzerválni. És ott van a kvantumfizika is, ami még sok meglepetést tartogat.
De azt sem tudjuk még, hogy miből lehet energiát kinyerni. Lehet, hogy teljesen kézenfekvő dologból, csak még nem fedeztük fel, nem érzékeljük, ahogy a rádióhullámokat sem tudtuk érzékelni 100-200 éve, mert nem volt mivel.
Úgyhogy minden állítás mellé tegyük oda, hogy az "eddigi tudásunk szerint". ;)
Hála Einsteinnek, tőle tudjuk, hogy az anyag és energia oda-vissza a másikká alakítható.
Az embernek az anyagból energiává irány már egészen jól megy, Bizonyította ezt Hirosima és Nagasaki.
.
A hirosímai atombomba 64kg uránt tartalmazott, ebből kb. 0,5 gramm alakult energiává!
A "levegőevők", (akik tulajdonképpen nem is azok, hanem az Univerzum energiáit lopkodják létük [talán nem is hasznos] fenntartására) mekkora energiát kénytelenek elszívni a Világmindenségtől súlygyarapodásukhoz, vagy legalábbi testsúlyuk megtartásához.
Mekkora szerencséjük van, ha éppen a sokak által szidott sűrü ködös az idő, mert akkor sürübb a levegő is!
.
Csak kiváncsiságból, mert erre utaló leírást még találtam: mi a távozó "végtermék"? (Senki más sz@rára nem vagyok kiváncsi, csak az övékre!).
.
Videón, mozifilmen van 1,5m körüli fénykard is, a fény terjedési sebességével számolva a létrehozása ideje kiszámítható. Ami videón látható, az nem a való élet leképzése, hiszen akkor lenne Superman, Batman és tinininja teknőc is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!