Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért ébredek fel minden...

Miért ébredek fel minden éjjel pontosan 3:00-kor?

Figyelt kérdés

Kb 1 hete kezdődött ez, hogy minden éjjel felébredek.

Többször előfordult, hogy pontosan 3:00-kor, egyszer 3:07-kor, egyszer pedig 3:23-kor.

Mi lehet ennek az oka?

2014. szept. 21. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Beállt rá a szervezeted.
2014. szept. 21. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
én egy időben mindig 9:11kor ébredtem..
2014. szept. 21. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is olyankor szoktam felkelni.Az oka az hgy 3-4 óra között fordul rá a Föld sötét oldala a Nap felé és ilyenkor mindig erős mágneses energiák érik a Föld azon részét ahol épp vagy.Vizeletterápiát használóknak is ilyentájt a legjobb felkelniük és levenni a vizeletüket mert az éjfél és 4 közötti időszakban a legaktívabb az immunrendszer,már feltéve ha alvással töltöd és nem mondjuk partyzással.
2014. szept. 21. 18:48
 4/4 homo ludensz ***** válasza:
Radiesztétaként még annyit tehetek hozzá hogy éjfél és hajnali 3 között "ugrik" a Hartmann háló és ekkor van a legtöbb szülés és a legtöbb elhalálozás. Az 1 hete az én értelmezésem szerint a talajszint víztelítettsége is rásegít mert megváltozik az alvóhelyed polaritása. A Hartmann háló pedig magához vonzza amúgy is a vízereket csak most intenzívebben.
2014. szept. 22. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!